Mamak’ta düğünlere koronavirüs denetimi - Ankara

Mamak’ta düğünlere koronavirüs denetimi - Ankara
Mamak Belediyesi, Mamak İlçe Emniyet Müdürlüğü ile birlikte ortaklaşa koronavirüs salgınına karşı vaka sayısının artışını engellemek amacıyla Mamak’ta düğünleri denetledi.

Mamak Belediyesi, Mamak İlçe Emniyet Müdürlüğü ile birlikte ortaklaşa koronavirüs salgınına karşı vaka sayısının artışını engellemek amacıyla Mamak’ta düğünleri denetledi. Mamak Zabıtası ve Mamak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde korona virüs tedbirleri göz önünde bulundurularak sosyal mesafe, maske kullanımı, dezenfektan bulundurulması, masa ve sandalye mesafeleri incelendi. Mamak’ta 1 Temmuz itibariyle 56 düğünün denetlendiği ve kurallara aykırı bir durumun olmadığı öğrenildi. Kurallara uymayanlara ise cezai işlem uygulanacak.
Denetimler titizlikle devam edecek

Düğün salonlarını ve sokak düğünlerini titizlikle denetlediklerini ifade eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Koronavirüs önlemleri kapsamında ilçe genelinde İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ile birlikte yürütmüş olduğumuz çalışmalar titizlikle devam ediyor. Bilindiği üzere mevsim gereği Mamak’ta bugünlerde sıklıkla düğünler yapılmakta. Düğün Salonu işletmecilerinden ricamız almış olduğumuz kararların dışına çıkmamalarıdır. Düğüne katılanların ateşini ölçüp sosyal mesafe kuralına uymalarını istemeleri ve işletmelerinin dezenfekte edilmesini sürekli olarak sağlamalarıdır, özelikle halay çektirmemeleridir. Denetimlerimiz ve tedbirlerimiz salgın bitinceye kadar devam edecektir” dedi.

attachment-27385-2-50e89c11e87d554dcd2f7575a015ef89-1596089008-1596090597.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.