Flaş Gelişme! Koronavirüs kabusu sona mı eriyor?

Flaş Gelişme! Koronavirüs kabusu sona mı eriyor?
Tüm dünyayı etkisi altına alan ve milyonlarca insanın ölümüne sebep olan koronavirüs ile ilgili şok bir gelişme yaşandı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve milyonlarca insanın ölümüne sebep olan koronavirüs ile ilgili şok bir gelişme yaşandı.

Aylardır tüm dünya koronavirüs ile mücadele etmeye çalışırken bir yandan da virüsle başa çıkacak bilimsel çalışmalara devam ediyordu. Ve bugün bu konu ile ilgili büyük bir gelişme yaşandı.

Müjdeli haber Rusya'dan geldi!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, koronavirüs aşısını geliştirdiklerini duyurdu.

Putin'in kendi kızına da yapıldığını belirttiği aşı ile ilgili yakında toplu üretime başlanacağının müjdesini verdi. Kızının ateşinin ilk gün 38'e çıktığını, sonraki 37'ye düştüğünü ve kaldığını belirtti.

Putin : "Aşı tüm kontrolleri geçti!

"Aşının oldukça iyi çalıştığını ve güçlü bir bağışıklık yarattığını biliyorum ve tekrar ediyorum; aşı gerekli tüm kontrolleri geçti."

Moskova'da bulunan Gamaleya Ensititüsü'nün geliştirdiği aşının Rusya Sağlık Bakanlığı tarafından onaylandığı belirtildi.

Rusya Sağlık Bakanı Mikhail Murashko, geçen ay sonlarında, Rusya'nın Covid-19 aşı çalışmalarında klinik test aşamasının başarıyla sonuçlandırdığını açıklamıştı.

İnsanlar üzerinde yapılan testlerin iki aydan kısa bir sürede tamamlandığı belirtiliyor.

Bazı uzmanlar şüphe duyuyor!

Ancak bazı uzmanlar, tüm dünyanın heyecanla karşıladığı bu gelişmeye karşı daha temkinli yaklaşıyor ve Rusya'nın aşı çalışmalarında çok hızlı davranmasına şüpheyle bakıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.