Ankaragücü taraftarından pembe şort tepkisi! Sosyal medya karıştı!

Ankaragücü taraftarından pembe şort tepkisi! Sosyal medya karıştı!
Ankaragücü taraftarından pembe şort tepkisi! Sosyal medya karıştı! MKE Ankaragücü Spor Kulübü'nün resmi sosyal medya hesapları tarafından yapılan paylaşım ortalığı karıştırdı. Paylaşılan videoya tepkiler çığ gibi büyüdü ve paylaşım bir süre sonra kaldırıldı. İşte detaylar...

Ankaragücü taraftarından pembe şort tepkisi! Sosyal medya karıştı! MKE Ankaragücü Spor Kulübü dün resmi sosyal medya hesapları üzerinden 110. yıl anısına üretilen ve satışa çıkartılan özel forma tanıtımı için bir video yayınladı. Videonun yayınlanmasının ardından gördükleri karşısında neye uğradığını şaşıran Ankaragücü Taraftarları paylaşımın altına tepki yağdırdı. 

Paylaşılan videoyu beğenmeyen ve Ankaragücü'ne yakışmadığını belirten taraftarlar, başkan ve yöneticileride etiketleyerek tepkilerine devam etti. Çekilen videonun çok amatör olduğunu söyleyen taraftarlar ayrıca bütünlüğü, konusu ve çekim kalitesi bakımından da çok yetersiz olduğu konusunda hem fikir oldular. Ayrıca tanıtım videosunda oynatılan kişi ve giydiği şortta büyük tepkilere neden oldu. 

Tanıtım için çekilen videoda oynatılan kişiyi ve giydiği şortu eleştiren taraftarlar, formanın altına pembe şort giyen ve amaçsızca sağa sola yürüyen kişinin asla kendilerini temsil edemeyeceği görüşünde birleştiler. Başkan ve yöneticilere uzun zamandır bu konuda büyük eleştirilerde bulunan taraftarlar gönüllü olarak bu işi layıkıyla yapacaklarınıda söylemeden geçemediler. 

Aslında bu videoyu çeken kişide, kendinin bu işi çok iyi yapabileceğini söyleyen hatta ödüllü bir yönetmen olduğunu belirterek bu işe talip olan bir taraftardı. Ödüllü bir yönetmen olduğunu ve kendi ajansı ile kulübün sosyal medya işlerini severek yapabileceğini ileten taraftar yapmış olduğu bu tanıtım videosu ile bu zamana kadar görülmemiş tepkilerin gelmesine sebep oldu. 


20200831-ankaragucu-110-yil-formasi-satisa-cikti-755657-2ec9db774fb092fa7417-1598945693.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.