Menajerimi Ara 2. bölüm full izle! Menajerimi Ara reklamsız!

Menajerimi Ara 2. bölüm full izle! Menajerimi Ara reklamsız!
Menajerimi Ara 2. bölüm full izle! Menajerimi Ara reklamsız! Star TV yeni dizisi Menajerimi Ara'nın 2. bölümünü full izlemek için ve tek parça izle linkine ulaşmak için haberimizin detaylarına göz atın....

Star TV ekranlarının fenomen dizisi Menajerimi Ara 2. bölümünü full izlemek için tek parça linki haberimizde...
Menajerimi Ara 2. bölüm full izle! Menajerimi Ara son bölümünde; İstanbul’a yeni gelen Dicle’nin içerisine girmiş olduğu son durumda menajerler ile girdiği diyaloglar ön plana çıktı.

MENAJERİMİ ARA 2. BÖLÜM REKLAMSIZ TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Nadir’in ölüm haberi herkesi yıkmıştır. Patronlar ve yakın arkadaşlar tarafından Nadir’in yası tutulurken ajansın geleceğinin ne olacağı merak konusu haline gelmiştir. Ancak tek kararı verecek kişi ise Nadir’in tek mirasçısı olan Ceylan’ın iki dudağı arasındadır.

Ajansta az da olsa işler yoluna grmeye başlamıştır.  Nadir’in müşterileri işlerini tamamlamak için sıraya girmişlerdir. Uzun zamandır ayrı kalan arkadaşlar yeniden bir araya gelmişlerdir. Ceylan’da bir anda tüm ajansın kaderini değiştirecek bir kararın altına imzasını atmıştır.

Son dönemde artık tamamen unutulmaya yüz tutan eski bir oyuncu da Barış’ı hedef alır. Şimdi artık tek düşünce Dicle’nin Barış’ı durdurup durduramayacağıdır.

menajerimi-ara-2-bolum-badt-1599028359.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.