Buse Varol kimdir? Alişan ile nasıl tanıştı?

Buse Varol kimdir?  Alişan ile nasıl tanıştı?
Buse Varol kimdir? Kaç yaşında?Alişan ile nasıl tanıştı? Son günlerde merak edilen şarkıcı Alişan'ın eşi Buse Varol kimdir sorusunu sizler için araştırdık. Buse Varol kimdir? Kaç yaşında? Alişan ile nasıl tanıştı?

Buse Varol kimdir? Kaç yaşında? Alişan ile nasıl tanıştı? Ünlü şarkıcı Alişan eşi olan Buse Varol son günlerde insanlar tarafından merak konusu oldu. Bizde sizler için Buse Varol'un hayatını araştırdık. Buse Varol kimdir? Kaç yaşında? Alişan ile nasıl tanıştı?

Buse Varol Kimdir?

Buse Varol,1990 Manisa doğumludur. Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Bölümü'nden mezundur., 2012'de Miss Turkey yarışmacılarındandır. Bu yarışmadanın ardından bir süre modellik yapan Buse Varol, oyunculuk teklifleri almaya başlamış,"Tozlu Yollar" dizisiyle ilk dizi deneyimini yaşamıştır. "Sevda Kuşun Kanadında", "Arka Sokaklar", "Şehrin Melekleri" ve "Kış Güneşi", "Rüya" gibi pek çok dizide yer almıştır. Geçtiğimiz günlerde Çok Tatlı adlı programda sunuculuk yapmıştır.

Alişan ile Buse Varol Nasıl tanıştılar?

Alişan, Buse Varol'u bir oyuncu toplantısında görür ve çok beğenir. Ardından instagram hesabını öğrenen Alişan Buse Varol'a DM aracılığı ile bir mesaj yollar ve sevilen çift bu vesile ile tanışarak evliliğe kadar uzanan bir hikayeninde ilk adımını atmış olur.

buse-varol-2-urpv.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.