Seda Üren kimdir? Yaşı kaç? İşte İnstagram hesabı!

Seda Üren kimdir? Yaşı kaç? İşte İnstagram hesabı!
Seda Üren kimdir? Yaşı kaç? İşte İnstagram hesabı! Demet akalın ve Alişan ile Sabah Sabah adlı programa katılan ve uzun zaman sonra tekrardan ekranlarda gördüğümüz Seda Üren, izleyiciler tarafından yeniden gündem oldu. Peki Seda Üren kimdir? Sizin için araştırdık. Seda Üren kimdir? Yaşı kaç? İşte İnstagram hesabı!

Seda Üren kimdir? Yaşı kaç? İşte İnstagram hesabı! Demet akalın ve alişan ile Sabah Sabah adlı rpgrama katılan ve uzun zamn sonra tekrardan ekranlarda gördüğümüz Seda Üren, izleyiciler tarafından yeniden gündem oldu. Peki Seda üren kimdir? Sizin için araştırdık. Seda Üren kimdir? Yaşı kaç? İşte İnstagram hesabı!

Seda Üren 38 yaşındadır. Bir dönem adından sıkça söz ettiren şarkıcı uzun süredir ekranlarda gözükmüyordu. Bugün yayınlanan Demet Akalın ve Alişan İle Sabah Sabah adlı programa katılan şarkıcı kendisini özleyen hayranlarını mutlu etti. 38 yaşında olan şarkıcı bir döneme damga vurmuştu.

1999 senesinde ''İlk Hediyem'' ismindeki bir albümle müzik piyasasına atılan Seda Üren, 2003 yılında ATV ekranlarında yayınlanan Hoş Seda adlı programı hazırlayıp sundu. Daha sonra müzikal çalışmalarına devam eden Üren, 2005 yılında Aranma adında bir maxi single çıkardı. Sonrasında uzun bir süre ekranlardan uzak kalan şarkıcı, bugün konuk olduğu programla ekranlara geri dönerek sevenlerini mutlu etti.

İşte Seda Üren'in İnstagram Adresi - Tıkla 

seda-uren-2-smeh.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.