Koronavirüs oyunu The Outbreak dünyayı sallıyor! Bu adresten indirebilirsiniz!

Koronavirüs oyunu The Outbreak dünyayı sallıyor! Bu adresten indirebilirsiniz!
Koronavirüs oyunu The Outbreak dünyayı sallıyor! Bu adresten indirebilirsiniz! Tüm dünyayı etkisi altına alan ve bir türlü kontrol altına alınamayan koronavirüs, şimdide oyun haliyle gündemde. Oyun severlerin dört gözle beklediği The Outbreak çıktı. Koronavirüs oyunu The Outbreak dünyayı sallıyor! Bu adresten indirebilirsiniz! İşte detaylar...

Koronavirüs oyunu The Outbreak dünyayı sallıyor! Bu adresten indirebilirsiniz! Tüm dünyayı etkisi altına alan ve bir türlü kontrol altına alınamayan koronavirüs, şimdide oyun haliyle gündemde. Oyun severlerin dört gözle beklediği The Outbreak çıktı! Koronavirüs oyunu The Outbreak dünyayı sallıyor! Bu adresten indirebilirsiniz! 

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve küresel bir krize neden olan koronavirüs şimdede oyunlara konu oldu. Jujubee S.A tarafından tasarlanan oyun, virüsü konu alan, gerçek zamanlı bir strateji oyunu. COVID : The Outbreak adı verilen oyun koronavirüs salgını ile ilgili insanları bilinçlendirmek  amacıyla hazırlandı.

KORONAVİRÜS OYUNUNUN KONUSU NE ? 

Oyunda Küresel Sağlık Örgütü'nün liderisiniz ve koronavirüs salgınıyla mücadele etmeye çalışıyorsunuz. Koronavirüs salgınını ortadan kaldırarak insanlığı kurtarmak için mücadele ediyorsunuz. 

Koronavirüs oyunu COVID : The Outbreak'in fiyatı ise 23.00 TL

KORONAVİRÜS OYUNU COVID : THE OUTBREAK İNDİR...

.

header.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.