Galaxy Note20'nin S Peni için TikTokta sihirli bir Challenge başlattı

Galaxy Note20'nin S Peni için TikTokta sihirli bir Challenge başlattı
Teknoloji dünyasının “sihirli değneği” S Pen ile TikTok’ta ses getirecek bir challenge başlıyor! Samsungun galaxy note20 serısı ıle daha da gelıştırdığı s pen kullanılarak yapılacak çızımlerın tıktok üzerınden paylaşılacağı bır challenge başlıyor. ünlü fenomenlerın de katıldığı challengeta hayaller çızımler ıle dıjıtal gerçeklığe dönüşecek.

Hızla dijitalleşen bir dünyada Galaxy Note20nin S Peni kalem ve kâğıt kullanma deneyimine özlem duyanlara hayallerini ve isteklerini gerçekleştirebilecekleri bir güç sunuyor. Samsung Galaxynin en güçlüsü Galaxy Note20nin S Peni için TikTokta sihirli bir Challenge başlattı.

Miray Şen Fulya Zenginer Ceren Yaldız ve Pelin Yar gibi birçok sosyal medya fenomenin de katılacağı Pazartesi günü başlayan Challengea katılmak için hayalini kurduğunuz şeyi çizmeniz ve bu hayalinizi paylaşmanız yeterli oluyor. Challenge ile hayallerini çizen kullanıcıların S Pen ile belirlenen sihirli hareketi yaparak kendilerini hayallerinin içinde bulmaları amaçlanıyor.

TikTok üzerinden gerçekleşen ve 6 gün sürecek challengea siz de SPenChallenge hashtagi ile katılabilirsiniz.

SAMSUNG ELECTRONICS HAKKINDA

Samsung Electronics Co. Ltd. dünyaya dönüştürücü fikirler ve teknolojiler sayesinde ilham veriyor ve geleceği şekillendiriyor. Samsung Electronics televizyon akıllı telefon giyilebilir cihazlar tabletler kameralar dijital gereçler ağ sistemleri hafıza yarı iletken ve LED çözümleri dünyasını yeniden tanımlıyor. Samsung hakkında güncel haberler için http://news.samsung.com adresinden Samsung Newsroom sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.