Her Zevke Hitap Eden Renault CLIO Serisinin Avantajları

Her Zevke Hitap Eden Renault CLIO Serisinin Avantajları
Renault Markasına ait olan CLIO serisinde yer alan dokunmatik ekran, pek çok işlemi tek bir ekrandan yapmanıza olanak tanıyor. Bu ekranın boyutları araç modeline göre değişim gösteriyor.

Yeni nesil teknolojiler ile bütünleşerek ilerleyen otomobil sektöründe pek çok marka üretim yapıyor. Uzun yıllar boyunca kullanıcıların gözdeleri arasında yer alan Renault, bu markaların arasında yer alıyor. Kullanıcıların beğenisine sunduğu her seride farklı tasarımlar ve teknik özellikler ekliyor. Bu özelliklere sahip olan araç serilerinden biri de CLIO. Yol tutuş performansı ve yüksek direksiyon hakimiyeti gibi özelliklerden multimedya teknolojilerine kadar hemen hemen her konuda en iyi donanımı sunmayı amaçlıyor. C tasarımı farlar ve bombeli kaput tasarımı gibi dış özelliklerden iç hacminin geniş olmasına kadar her detay sizin için düşünülüyor. Bu seri direksiyon, kapı panelleri ve kol dayama alanlarının kişiselleştirmesi gibi özelliklere de sahip. Renault markasının yeni nesil otomobillerinden biri olan CLIO serisini tercih ederseniz bazı konularda avantaj sahibi olabilirsiniz. İşte bu avantajlardan bazıları;

 İnovatif Sürüş Teknolojisi ile Üst Düzey Güvenlik Önlemlerine Sahip

Seyahatlerin vazgeçilmezlerinden biri olan Renault CLIO, üst düzey teknolojiler ile donatılıyor. Markanın teknolojideki gelişmeleri yakından takip etmesi ve bunu otomobillerine entegre etmesi aracın avantajını artırıyor. Araçta bulunan 360° kamera, görüş alanının genişlemesine yardımcı oluyor. Böylece yolun her kesimine hakim olarak sürüşünüzü daha güvenli hale getirebilirsiniz. Aktif acil fren destek sistemi ise çarpışma anına karşı önlem almanızı sağlıyor. Araç tarafından yapılan çarpışma riski uyarısından hemen sonra süratinizi düşürmez ve fren yapmazsanız bu fren sistemi devreye giriyor. Sizin herhangi bir harekette bulunmanıza gerek kalmadan aracınızın hızını düşürüyor. Böylece sizi çarpışma riskinden kurtararak yolculuğunuza devam etmenizi sağlıyor. Eller serbest park sürüşü ise yine CLIO serisinin güvenlik teknolojileri arasında yer alıyor. Otomobilin taşıdığı bu özellikler sürüş zorluğu yüksek olan yollarda bile aracınızı sorunsuz bir şekilde kullanmanıza yardımcı oluyor.

En İyi Multimedya Sistemi ile Teknolojiyi Ayağınıza Getiriyor

Renault Markasına ait olan CLIO serisinde yer alan dokunmatik ekran, pek çok işlemi tek bir ekrandan yapmanıza olanak tanıyor. Bu ekranın boyutları araç modeline göre değişim gösteriyor. Hassas dokunmatik özelliğine sahip olması ise kullanımın daha rahat olmasına yardımcı oluyor. Akıllı cihazların ekranını buraya yansıtarak yolculuk boyunca istediğiniz uygulamayı kullanabilirsiniz. Yol boyunca radyo ya da müzik dinleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra telefon aramalarınızı da bu ekran üzerinden cevaplayabilirsiniz. Yeni nesil teknolojilerden yararlanılan multimedya detayı sıkılmadan seyahat etmenizi sağlıyor. 7” ekran üzerinden ister video izleyebilir ister müzik dinleyebilirsiniz. Navigasyon uygulaması üzerinden gideceğiniz yeri belirleyerek konforlu bir seyahat geçirebilirsiniz. Eğer tercihinizi Renault CLIO serisinden yana kullanırsanız dokunmatik ekran üzerinden tüm multimedya işlemlerinizi pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

 Göz Alıcı Tasarımı ve Geniş İç Hacmiyle Ön Plana Çıkıyor

 CLIO serisinin her modeli önceki araçlardan daha şık bir tasarıma sahip oluyor. Teknolojinin ilerlemesiyle kullanılan detaylar, otomobilin versiyonları göz alıcı bir görünümde üretiliyor. İç kısımda kullanılan yüksek kaliteli malzemeler ise seyahatiniz sırasındaki konforunuzun yükselmesine neden oluyor. Gösterge panelinde kullanılan yumuşak kaplama, konsol çerçevesi ve kapılarda kullanılan malzemeler özenle seçiliyor. Araç içindeki genişliğin artırılması amacıyla daha kompakt bir tasarım kullanılıyor. İç kısmı kompakt hale getiren Akıllı Kabin teknolojisi sürücü odaklı. Direksiyonun ergonomik yapısı ise size kullanım avantajı sağlıyor. Direksiyon kısmına modern detaylar ile farklı bir ambiyans katılıyor. Koltukların oturan yolcuyu en iyi şekilde kavraması ve oturma şeklini desteklemesi de yine konforunuzun yükselmesine yardımcı oluyor. Diz mesafesi göz önünde bulundurularak ayarlanan koltuk mesafesi de bu noktada önem taşıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.