Bir Zamanlar Çukurova Yetmişinci Bölümde Neler Oldu!

Bir Zamanlar Çukurova Yetmişinci Bölümde Neler Oldu!
2018 yılından itibaren seyircisi ile buluşmuş olan Bir Zamanlar Çukurova 70. Bölüm izle seçeneği ile en çok izlenen diziler arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova 70. Bölüm izleyebilirsiniz. Son bölümünü izlemek için ise Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle seçeneğine tıklamanız ve reklamsız bir şekilde izlemeniz için yeterli olacaktır. Çok sevilen dizi olan Bir Zamanlar Çukurova ile ilgili tüm detayları sizler için hazırladık…

ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova heyecan dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Entrika ve heyecanın hep zirvede olduğu dizinin yeni bölümleri merakla bekleniyor. Sevilen dizi yeni sezonda da izleyicisini ekrana kilitlemeye devam ediyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölümleri ile her hafta perşembe günleri saat 20.00'da ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Başrollerini Uğur Güneş, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Vahide Perçin'in oynadığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi Adana'da yaşanan imkansız bir aşkın hikayesini anlatıyor. Ayakta kalmaya çalışan bir aile ile bu ailenin sırları altında ezilen Yılmaz ve Züleyha aşkı yayınlandığı ilk günden beri ilgi ile takip ediliyor. Oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Bir Zamanlar Çukurova 69. Bölümde Neler Oldu?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 69. bölümü geçen hafta ekrana geldi. Sevilen dizide yaşananlar seyircide şaşkınlık yarattı. Dizinin 69. bölümünde Yılmaz ile Demir ilk defa yan yana geldi.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin son bölümünde Adnan'ın babalığı için rekabete giren Yılmaz ve Demir yeniden karşı karşıya gelir. Her zaman Züleyha için mücadele eden ikili şimdi ise Adnan için kavga etmeye başlamıştır. Adnan'ı paylaşamayan Yılmaz ve Demir kavganın eşiğindeyken konaktan gelen silah sesi ortalığı karıştırır. Yılmaz ve Demir kavgayı kenara bırakıp, hastaneye gitmeye çalışır. Konakta herkesin hastaneye gitmesi ile baş başa kalan Fadik ve Raşit uzun uzun konuşmaya başlar. İlk kez bu kadar yakın olan Fadik ve Raşit aralarındaki sınırı kaldırmaya karar verirler. Müjgan ise hastanede yaşananlar karşısında daha fazla orada bulunmak istemez. Müjgan'ın farklı tavırları Yılmaz'ın dikkatini çekince, Behice ve Müjgan'ın diğer yüzleri açığa çıkar. Bu sırada hastanede yaşananlar Hünkar ve Demir arasındaki buzları da eritmeye çalışır. Ancak Hünkar hala Yılmaz ve Züleyha aşkına destek çıkmaktadır.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 70. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yayınlanan son bölümü ile değişe dengeler ortalığı karıştırdı. Yılmaz ve Zülayha'ya yardım etmek isteyen Hünkar, Demir'i de karşısına almak istemez. İşlerin değişmesi ile Yılmaz yeniden Hünkar'dan intikam almak ister. Bir Zamanlar Çukurova merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'da ATV'de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.