Müge Anlı Tamamı Tek Parça 20 Kasım 2020 Cuma Canlı İzle!

Müge Anlı Tamamı Tek Parça 20 Kasım 2020 Cuma Canlı İzle!
Müge Anlı 20 Kasım canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 20 Kasım canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı Tamamı Tek Parça 20 Kasım 2020 Cuma ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Müge Anlı İle Tatlı Sert programı çarpıcı gündemleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Sevilen gündüz kuşağı programı ele aldığı inanılmaz olaylarla Türkiye’nin gündemini belirliyor. Her bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi her gün saat 10.00’da ATV ekranlarında izleyicileri ile buluşuyor.

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın sunumu ile ekrana gelen programda her gün birbirinden çarpıcı olaylar seyirci ile buluşuyor. Bugüne kadar yüzlerce kayıp kişiyi bulan Müge Anlı ve ekibi bu sezon da titizlikle çalışmaya devam ediyor. Programda dağılmış aileler bir araya getiriliyor, kayıplar bulunuyor ve şüpheli cinayetler çözülüyor. Müge Anlı İle Tatlı Sert programını inanılmaz gündemleri ile ekrana damgasını vurmaya devam ediyor. Programın yapımcısı ve sunucusu Müge Anlı hem programı hem de sosyal sorumluluk projeleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 19 Kasım Programında Neler Yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programı 19 kasım günü çarpıcı gündemleri ile yeniden ekrana geldi. Programın dün ekrana gelen bölümünde kayıp ve cinayet gündemleri tartışılmaya devam etti. Müge Anlı’ya Makbule Sarı cinayeti damgasını vurdu.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programında geçen hafta ilk kez gündeme gelen Kadir Sarı’nın kaybı konuşulmaya devam ediyor. 3 yıldır kayıp olan Kadir Sarı’ya ne olduğu merak ediliyor. Programın diğer gündemi ise evlilik vaadi ile dolandırılan Yurdacan Baydemir oldu. Yurdacan Baydemir senetler imzaladı, mücevherler taktı. Evlendiğini sandığı kadın tarafından dolandırılan Baydemir’in iddialarını Müge Anlı araştırıyor. Programın en çarpıcı 19 kasım gündemi ise 74 yaşındaki Makbule Sarı’nın öldürülmesi oldu. Makbule Sarı cinayetinin görgü tanığı ve Makbule Sarı’nın kızı canlı yayına katıldı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 20 Kasım Gündemleri

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dünkü bölümü şaşkınlık yarattı. Programın yeni bölümünde Makbule Sarı cinayetinin ayrıntıları izleyici ile paylaşılacak. Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni bölümü ile bugün saat 10.00’da ATV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.