Masumlar Apartmanı Dizisi 14. Bölüm Full İzle! 15 Aralık Masumlar Apartmanı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Masumlar Apartmanı Dizisi 14. Bölüm Full İzle! 15 Aralık Masumlar Apartmanı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!
Başrolünde Ezgi Mola’nın yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi romanından uyarlanarak ekranlara getirilmiş olan dizinin Masumlar Apartmanı son bölüm izle seçeneğine tıklayarak son bölümünü izleyebilirsiniz. Masumlar Apartmanı 14. Bölüm izle seçeneği ile 14. Bölüme ulaşabilir ve keyifli anlar yaşayabilirsiniz…

TRT1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı her hafta heyecan dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlandığı ilk günden beri en iddialı yapımlar arasında gösterilen ve reytinglerde birinciliği kimseye bırakmayan Masumlar Apartmanı dizisi sosyal medyada da en çok konuşulan yapımlar arasında yer alıyor. Dizi her hafta salı akşamları saat 20.00’da TRT1 ekranlarında sevenleri ile buluşmaya devam ediyor.

Güleseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi romanından uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisi psikolojik derinliği olan bir hikayeye sahip. Aynı evde yaşayan kardeşler Han, Gülben ve Safiye’nin takıntılarla dolu hayatlarının İnci ile tanışmaları ile değişmeye başlamasını anlatan yapımın başrollerinde Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah ve Merve Dizdar oynuyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesi ile ekrana gelen yapımda yaşanacaklar merakla bekleniyor.

Masumlar Apartmanı Dizisi 13. Bölümde Neler Yaşandı?

Masumlar Apartmanı dizisi heyecan dolu 13. bölümü ile geçen hafta ekrana geldi. Gülben’in başına gelen büyük bela ile mücadele ettiği 13. bölümde Safiye ise hislerinden kaçmaya çalışır.

Masumlar Apartmanı dizisinin yayınlanan son bölümünde Gülben karakola düşer. Herkesin Esra’nın şikayet ettiğini düşündüğü Gülben’i Han’ın şikayet etmesi ise İnci’yi çok şaşırtır. Gülben karakolda yaşadıklarının etkisini atlatamamış ve Esat’ın kendisinin istemediğini düşünerek çöp evi yakmaya çalışır. Ancak bu sırada büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalır. Gülben’i bu tehlikeden kurtaran ise Naci olur. Safiye ise hisleri ile mücadele etmeye çalışır. Her ne kadar Naci’den uzak durmak istese de Naci’nin vazgeçmeye niyeti yoktur. Bu sırada Han ise Naci’yi radarına alır. Ablası ile arasında yaşananları çözmeye başlayan Han’ın yanı sıra Gülben de Naci’yi radarına almıştır.

Masumlar Apartmanı Dizisi 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Masumlar Apartmanı dizisin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Safiye için hesap verme vaktinin geldiği yeni bölümde yaşanacaklar merakla bekleniyor. Dizi bu akşam saat 20.0’da TRT1 ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.