Sadakatsiz Dizisi 10. Bölüm Full İzle! 16 Aralık Sadakatsiz Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Sadakatsiz 10. Bölüm izle makalemizle birlikte, Sadakatsiz dizisine dair tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz. Sadakatsiz 10. Bölüm tek parça izle sayesinde de reklamsız tek parça izlemenizi sağlıyoruz. Makalemize göz atarak gerekli videolar ve linklere ulaşabilir, sonuç olarak ise Sadakatsiz 10. Bölüm izle seçeneğinden yararlanarak diziyi izleyebilirsiniz. İşte yeni dizi olan Sadakatsiz dizisi ve 10. Bölüme dair tüm detaylar…

Sadakatsiz Dizisi 10. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Kanal D ekranlarında bu sezon ekrana gelmeye başlayan Sadakatsiz dizisi ilgi ile takip ediliyor. Yeni sezonun en iddialı yapımları arasında yer alan dizi ilk bölümünden bu yana büyük beğeni topluyor. Her bölümü ile izleyenleri ekrana çekmeye devam eden Sadakatsiz dizisi sosyal medyada da en çok konuşulan yapımlar arasında yer alıyor. Dizi her hafta çarşamba günleri saat 20.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor.

Yeni sezonun en dikkat çeken yapımlarından Sadakatsiz dizisinin başrollerini Cansu Dere ve Caner Cindoruk oynuyor. İkiliye yapımda Melis Sezen ve Burak Sergen gibi isimler de eşlik ediyor. Güçlü kadrosu ile beğeni toplayan yapım aldatılan bir kadının intikamını anlatıyor. Doctor Foster dizisinden Türkiye’ye uyarlanan Sadakatsiz dizisinde kocası Volkan ve oğlu Ali ile mutlu bir hayatı olan Asya’nın, aldatıldığını öğrenmesi ile başlayan intikam oyunu anlatılıyor. Asya ve kocası Volkan arasında başlayan savaşı anlatan gerilim türündeki yapımda her hafta beklenmedik olaylar ekrana gelmeye devam ediyor. Dizinin yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Sadakatsiz Dizisi 9. Bölümde Neler Yaşandı?

Sadakatsiz dizisi geçen hafta 9. bölümü ile ekrana geldi. Volkan ve Asya arasındaki savaşın son bulduğu 9. bölümde Asya kendine ait olan her şeyi ve oğlu Ali’yi almayı başarır. Derin ve Volkan’ın da gidişi ile yeni bir sayfa açan Asya oğlu ile beraber iki kişilik bir aile kurar. Ancak bu mutluluk çok uzun sürmez.

Sadakatsiz dizisinin ekrana gelen son bölümünde Volkan’ın 2 yıl sonra yeniden Tekirdağ’a dönmesi ile başlayacak yeni hikaye anlatılıyor. Asya ve Volkan arasında 2 yıl önce son bulan savaşın yeniden başlayıp başlamayacağı ve bu sefer kazananın kim olacağı ise merak konusu oldu.

Sadakatsiz Dizisi 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sadakatsiz dizisinin heyecan dolu son bölümünün ardından 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide Volkan ve Asya geriliminin nasıl devam edeceği merak konusu oluyor. Sadakatsiz yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Kanal D’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.