Boşanma Arifesinde Olan Ünlü İsim Reklam İçin Oynadı! O Halini Görenlerin Ağzı Açık Kaldı! Sosyal Medya Bunu Konuşuyor!

Boşanma Arifesinde Olan Ünlü İsim Reklam İçin Oynadı! O Halini Görenlerin Ağzı Açık Kaldı! Sosyal Medya Bunu Konuşuyor!
Tüm dünyanın tanıdığı ve kusursuz fiziğiyle milyonların aklına kazınan Kim Kardashian elbette ki Türkiye’deki hayranları tarafından yakından takip ediliyor ve güzelliğiyle herkesi kendisine büyülüyor. Son zamanlarda eşi Kanye West ile boşanma evresinde olan ve tüm dünyaya ün salan Kim Kardashian, geçtiğimiz günlerde bir reklam için soyundu. Ünlü model o fotoğrafı herkesi şaşkına çevirdi.

Birçok alanda başarı elde eden ve bu başarılarıyla tüm dünyanın yakından takip ettiği ünlü isimlerden birisi olan Kim Kardashian son derece iddialı pozlarını paylaşıyor ve milyonlarca beğeni alıyor. Türkiye’de de yakından takip edilen ünlü model paylaşımlarıyla sosyal medyanın altını üstüne getiriyor ve ününe ün katıyor. Şimdilerde boşanma evresinde olduğu söylenilen dünyaca ünlü isim reklam için soyundu ve kamera karşısına geçti.

Paylaştığı fotoğrafıyla beraber takipçilerini ikiye bölen ve sosyal medya hesabında 207 milyon takipçisi olan Kim Kardashian, bu görüntülerin ardından çoğu ülkede konuşulmaya başladı. Ünlü modelin iddialı mı iddialı paylaşımına ardı arkası kesilmeyen beğeni ve yorum geldi.

Kim Kardashian Kendi Korse ve Çorap Markası İçin Kamera Karşısına Geçti!

Tüm dünyanın yakından takip ettiği başarılı isimlerden birisi olan Kim Kardashian sosyal medyanın en gözde ve başarılı isimleri arasında yer alıyor. Dünyaca ünlü ismin son paylaşımı ise akıllara durgunluk verdi. Kendi korse ve çorap markası olan Skims için kamera karşısına geçen Kim Kardashian’ın üzerinde yalnızca çorap vardı. Takipçilerinden o pozlara yanıt gecikmedi.

Kendi markasının reklamını yapmak için kamera karşısına geçen Kim Kardashian tüm dikkatleri üzerine çekti. Reklamı için soyunan ünlü isim o paylaşımla beraber sosyal medyayı ikiye böldü. Takipçilerinden ünlü isime, “O kadar iddialı bir kadınsın ki başarını da tebrik etmeden geçemeyeceğim!”, “Müstehcen pozlar bunlar, ne gerek var?” yorumları geldi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.