Esra Erol'da Gülhan ve yanına kaçtığı Sezai yüzleşiyor

Esra Erol'da Gülhan ve yanına kaçtığı Sezai yüzleşiyor
ATV ekranlarının en sevilen programları arasında yerini alan Esra Erol'da meydan dayağı! Canlı yayında, kameralar saniye saniye kaydederken eşine tekme tokat daldı. Esra Erol çileden çıktı. Küfür ederek eşini evire çevire döven kadının sözleri canlı yayında ortalığı ayağa kaldırdı. Stüdyoda ise Esra Erol Gülhan için "Valla artık kalbini kıracağım. Ne değişik bir insansın sen" sözlerini dile getirdi.

Karısının başak bir adamla kaçarak, başkasından çocuk yaptığı iddiasıyla Esra Erol'a çıkan Muammer Bey tüm dikkatleri üzerine topladı. Evinin içinde huzurunun olmadığını dile getiren Muammer Bey, Gülcan Hanım'ın kendisini hep kıskandığını dile getirmişti. Süpürge sapı, tencere ve çaydanlıkla eşinin sık sık kendisini dövdüğünü dile getiren Muammer Bey, bir anda sosyal medyanın gündemine düşmüştü. İddialarını kanıtlayan bir video ise canlı yayın sonrası kaydedildi. 

Sezai isimli bir adamdan çocuk yaptığını bildiği halde, çocuğa kendi çocuğu gibi baktığını ifade eden Muammer bey Esra Erol'dan yardım istemişti. Bir dargın bir barışık olan çift kısa bir süre önce barışmak istediklerini dile getirmişti. Fakat daha sonra Gülcan Hanım, şok sözlerini dile getirmişti.

Sezai'nin hırsızlık ve kadın ticareti gibi suçlarla adının anıldığını duyan Gülhan Hanım, Sezai'yi terk ederek; tekrar eşi Muammer dönmek istemişti. Muammer bey ise "Ben onun tüm yaptıklarını affediyorum" diyerek büyüklük göstermişti fakat Gülhan Hanım; "Para konusunda Muammer çok iyi ama ben Sezai'nin yanında huzurluyum" sözlerini dile getirince ortalık karışmıştı.

Canlı yayın çıkışında eşi Muammer'in yanına geldiğini gören Gülhan Hanım çileden çıkarak, hasta eşine vurmaya başladı. Tekme tokat döverek yanından uzaklaştırmaya çalışmasının ardından "Şimdi dövdü desinler. Dövdüğümü söyleyin" sözlerini dile getirmişti. Eşi Muammer ise "Sadece farklı otelde kalmak istediğimi söyleyecektim. Çocuklara iyi bak onları dövme diye gittim ben dayak yedim" sözlerini dile getirdi.

Avukat Hülya Hanım ise Gülhan Hanım'a çok sert çıktı. "Eşinin hasta olduğunu bile bile vuruyorsun. Hadi orada bir nöbet geçirse, nasıl alacaksın bu sorumluğu" dedi, Gülcan ise "Hak etti" sözlerini dile getirdi. Sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.