Çocuklardan, doğadan geleni doğaya bırakma etkinliği

Çocuklardan, doğadan geleni doğaya bırakma etkinliği
Hem yaşama hem de yaşam alanlarına değer katmak için yola çıkan Büyü, doğanın döngüsünü kavramak, insanın doğaya karşı negatif etkilerini anlatmak ve evren bilincini aşılamak adına, 30 Mayıs Pazar 15:00 -16:00 saatleri arasında çocuklar özelinde online bir workshop düzenliyor.

Bahçe tasarım üzerine olan faaliyetlerini bitki yetiştirmeye özendirmek, toprağa dokunmak, büyüyen bitkinin mucizevi gelişimini izlemek ve verilen emek ile neticeyi daha iyi görebilmek adına geliştiren Büyü, geri dönüşüm bilinci oluşturmak adına, çocuklar için su döngüsü özelinde bir workshop düzenliyor. 

Çocuklardan, doğadan geleni doğaya bırakma etkinliği

Daha önce kullanılmış bir kavanoz, toprak, meyve kabukları, kalem kağıt ve buna benzer kolaylıkla bulunabilecek malzemelerin gerekli olduğu atölye çalışmasında, çocuklara geri dönüşüm alışkanlığı ve sorumluluk bilinci aşılamak amaçlanıyor. 30 Mayıs Pazar 15:00-16:00 saatleri arasında gerçeklecek Büyü Bitki Workshop’ı için, kontenjan sınırlı olup katılım ücretsizdir. Detaylı bilgi için https://www.buyubitki.com/buyu-workshop linkini ziyaret edebilirsiniz. 

Çocuklardan, yapılan modeli gözlemleyerek 15 - 20 gün içerisindeki  çürüme büyüme ve su döngüsündeki değişim konusunda not almaları istenecek ve doğadan alınanı yeniden doğaya bırakmak adına, solucan ve bitkileri bir bahçe, park veya bir saksıya bırakması talep edilecek. 

Büyü hakkında

Bahçe tasarım üzerine olan faaliyetleri ile bitki yetiştirmeye özendirmek adına yola çıkan Büyü, toprağa dokunmanın değerini anlatmak, büyüyen bir bitkinin mucizevi gelişimini izlemek ve verilen emek ile neticeyi daha iyi görebilmek adına çalışıyor. Premium bitki kutuları ile bitki yetiştirme sürecini çok daha kolay ve zevkli bir şekilde sunmayı hedefleyen markanın en değerli misyonu ise, bu mutluluk alışkanlığına çok daha fazla kişiyi ortak etmek. Bitkilerin büyümesinin büyüsüne kapılarak hem yaşamlara hem de yaşam alanlarına değer katmak için biraraya gelen marka ortakları, BÜYÜ’nün hikayesini sizlerle büyütmeyi hedefliyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.