Müge Anlı'nın programında şaşkına çeviren an!

Müge Anlı'nın programında şaşkına çeviren an!
ATV ekranlarının en sevilen programlarından biri olan Müge Anlı’da skandal bir olaya imza atan gelişme yaşandı. Dikkatleri üzerine çeken bu olayda ise birçok kişi şok yorumlara yer verdi. Müge Anlı’nın ekibine gelen saldırı milyonların ağzını açık bıraktı. 23 yaşındaki kayıp kadının anne ve babası kızlarını aramak için canlı yayına katılmışlardı.

Müge Anlı ve başarılı ekibi ise çalışmaları gözü yaşlı aile için başlatmıştı. Kızlarının başına bir şey geldiğinden şüphelenen aile damatlarının kızına bir şey yaptığını düşündüğünü dile getirmişti. Bunun üzerine damatta canlı yayına katılmış ve eşinin anne babasıyla yüzleşmişti. Kayıp kadının annesi sık sık damadının kızına zarar verdiğini dile getirirken; “Senin ölümün benim ellerimden olacak” sözlerini de damadının kızına söylediğini iddia etti.

Damat ise tüm bu iddiaları reddederek, eşini çok sevdiğini dile getirdi. Eşinin nerede olduğunu bilmediğini dile getiren damat, dikkatleri üzerine çekti. Kayıp kadının annesi ise “Damadımız kızımızı bir kere merak etmedi. Biz buraya geldik diye şuan burada” sözlerini dile getirmişti ki, kayıp kadının Aksaray’da bulunduğu ortaya çıktı. Daha sonra ise skandal bir olay yaşandı!

Kadının Aksaray’da bulunduğunu bildiren Müge Anlı’nın ekibi ise kayıp kadın tarafından çirkin bir saldırıya uğradı. Bunun üzerine birçok sosyal medya kullanıcısı “Kadını evire çevire dövseler kılı kıpırdamayacak çevredekilerin. Zaten haliyle evire çevire dövmüş utanmaz” yorumlarında bulundular. Müge Anlı ise durum karşısında…

Müge Anlı’nın ekibinde bulunan Buse’ye saldıran kadın ise sokak ortasında gerilimi, tansiyonu ve kalp krizine neden olacak tüm etkenleri artırdı. Müge Anlı’nın sağ kolu olarak bilinen Buse ise aldığı skandal saldırı karşısında ne yapacağını bilemez oldu. Canlı yayında sesler kesilirken kayıp kadının Müge Anlı’nın sağ kolunu darp ettiği resmen görüldü. Tüm bunlar birlikte programın artık kapanacağı ön plana sürüldü.

Müge Anlı ise çıkan iddialara karşı sessiz kalmayı tercih etti. Sizler konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayınız!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.