Erkan Petekkaya'dan Acun Ilıcalı'ya tepki! "Kanalınızda (TV8) olmaktan utanıyorum"

Erkan Petekkaya'dan Acun Ilıcalı'ya tepki! "Kanalınızda (TV8) olmaktan utanıyorum"
Kırmızı Oda oyuncusu Erkan Petekkaya, Kerimcan Durmaz'a ödül verilmesi sonrası TV8'in sahibi Acun Ilıcalı'ya tepki gösterdi. "Kanalınızda olmaktan utanıyorum" diyen Petekkaya, daha sonra bu paylaşımını sildi. Kırmızı Oda dizisinde 'Sadi' karakterini canlandıran Erkan Petekkaya, dün akşam TV8'de yayınlanan bir müzik töreninde Kerimcan Durmaz'ın ödül almasına sosyal medyadan tepki gösterdi. Petekkaya, konuyla ilgili TV8'in sahibi Acun Ilıcalı'yı eleştirdiği paylaşımını kısa sürede sildi.

Kırmızı Oda oyuncusu Erkan Petekkaya, Kerimcan Durmaz'a ödül verilmesi sonrası TV8'in sahibi Acun Ilıcalı'ya tepki gösterdi. "Kanalınızda olmaktan utanıyorum" diyen Petekkaya, daha sonra bu paylaşımını sildi.

Kırmızı Oda dizisinde 'Sadi' karakterini canlandıran Erkan Petekkaya, dün akşam TV8'de yayınlanan bir müzik töreninde Kerimcan Durmaz'ın ödül almasına sosyal medyadan tepki gösterdi. Petekkaya, konuyla ilgili TV8'in sahibi Acun Ilıcalı'yı eleştirdiği paylaşımını kısa sürede sildi.

'Peşimde' şarkısıyla gecede 'En İyi Çıkış' ve 'En İyi Klip' ödüllerini alan Durmaz'a tepki gösteren Petekkaya, şarkıcının uçaktaki mastürbasyon görüntülerini hatırlatarak "Utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan. Acun Efendi yuh" ifadesini kullandı.

Haber Detayı için: TIKLAYINIZ

“SÖYLEDİĞİMDE HAKLI OLSAM DA ÜSLUBUM HATALI OLMUŞ”

Erkan Petekkaya konuyla ilgili yaptığı son paylaşımda ise "Söylediğimde haklı olsam da üslubum hatalı olmuş. Bu yüzden lütfen kusura bakmayın" mesajını paylaştı.

"BU SEVİYESİZ VE HAKARET İÇEREN YORUMU KINIYORUM"

Erkan Petekkaya'nın magazin gündemine bomba gibi düşen paylaşımlarının ardından Kerimcan Durmaz'dan flaş açıklama geldi. Durmaz, Instagram hesabının hikayeler bölümünden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Hiçbir kasıt içermemesine rağmen herkesten özür dilediğim, onun akabinde Türk yargısı tarafından yargılaması yapılıp hüküm verilen bir konu üzerinden, aradan yıllar geçmesine rağmen halen birtakım çevrelerce prim yapılmaya çalışılmasını üzülerek izliyorum. Kimsenin, yüzlerce kişinin emek verdiği, milyonların beğenip oyladığı, yaptığım ve yapacağım işleri karalamaya çalışmasma müsaade etmeyeceğim.

Tarafımı da dahil ederek Acun Ilıcalı'ya yapılan bu seviyesiz ve hakaret içeren yorumu şiddetle kınıyorum. Kişilik haklarıma zarar verilmeye devam ederse de yasal haklarımı kullanacağımı herkesin bilmesini isterim."

Erkan Petekkaya'dan Acun Ilıcalı'ya tepki! "Kanalınızda (TV8) olmaktan utanıyorum"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.