Niloya nın yeni bölümleri ne zaman başlayacak? Niloya çizgi film hangi kanalda?

Niloya nın yeni bölümleri ne zaman başlayacak? Niloya çizgi film hangi kanalda?
Her bölümünde çocuklara yeni bilgiler öğreten, öğretirken eğiten Türkiye’nin sevilen çizgi film karakteri Niloya, yeni bölümünde minik izleyicileri bambaşka bir macerada buluşturuyor. Niloya’yı Kırlarda Neler Bekliyor?

Her bölümünde çocuklara yeni bilgiler öğreten, öğretirken eğiten Türkiye’nin sevilen çizgi film karakteri Niloya, yeni bölümünde minik izleyicileri bambaşka bir macerada buluşturuyor. Sevilen çizgi film karakteri, 11 Haziran Cuma günü Niloya YouTube kanalında yayınlanacak ‘’Saksı Çiçeği’’ bölümünde köyün çocuklarıyla birlikte kırlara fesleğen toplamaya giderken yanına aldığı saksı çiçeği begonyanın başına gelenleri konu alacak.

Niloya nın yeni bölümleri ne zaman başlayacak? Niloya çizgi film hangi kanalda?

 Hiç bitmeyen merakı ile öğrenme hevesini sürekli güncel tutan Niloya, minik izlyicilere yeni bilgiler öğretmeye devam ediyor. Niloya YouTube kanalında yayınlanan yeni bölümleriyle minik dostlarına keyifli ve öğretici zaman geçirmelerini sağlayan çizgi filmin 134. Bölümü Niloya’nın yanından ayırmadığı saksı çiçeği begonya ile birlikte yaşayacağı maceraları konu alıyor.

 11 Haziran Cuma günü saat 15.00’ da Niloya YouTube kanalında ekrana gelecek 134. Bölümün konusu ise şöyle;

Köyün çocukları kırlardan, tepelerden fesleğen toplamak üzere bisikletleri ile birlikte Niloya’yı çağırmaya gelmişlerdir. Niloya elinde bir begonya çiçeği ile evden dışarı çıkar. Çiçeğin evden canının sıkılacağını düşünen Niloya, begonyasının da onlarla gelmesi gerektiğini söyler. Bu duruma ardakaşları şaşırsa da kabul ederler. Çiçeği yanından ayırmayan Niloya, bakalım kırlarda neler yaşayacak?

1623314624-niloya-b-l-m-2.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.