TOBB Ve Google’dan Dijitalleşme Eğitimi

TOBB Ve Google’dan Dijitalleşme Eğitimi
TOBB ve Google, Türkiye’deki küçük işletmelerin dijitalleşmesine yönelik kullanıma sunduğu “Küçük İşletmeler için Google” platformu kapsamında eğitim programına başladı.

22 Haziran’da başlayan ve 3 hafta sürecek haftalık eğitim programı kapsamında küçük işletmeler, işletmelerini dijitale taşıması için gereken adımları, dijital varlıklarını güçlendirme ve internet üzerinden daha çok müşteriye ulaşma yöntemlerini öğrenecekler. Eğitim kapsamında işletmeler, ürün ve hizmetlerini internette tanıtmak için kullanabilecekleri Google reklamları hakkında detaylı bilgileri ve son dönemin tüketici trendlerini araştırabilecekleri analiz imkanlarını keşfedecek.

 TOBB’un etkinlik sayfası http://webinar.tobb.org.tr üzerinden katılım sağlanabilen Küçük İşletmeler İçin Google Eğitim Programı 3 hafta tek günle sürecek.

Eğitim sonunda yapılacak bilgi değerlendirme sınavında en yüksek başarıyı gösteren 100 işletmeye Google-Ideasoft e-ticaret paketi desteği verilecektir. Desteği kazananlar, e-ticaret sitelerini açabilecek ve yeni müşteriler kazanarak işlerini büyütebilecek.

Eğitim programı kapsamında gücünü ürün kalitesinden alan ancak dijital çözümleri kullanmakta zorlanan küçük işletmelere yönelik olarak TOBB ve Google iş birliğinde açıklanan “Benim İşletmem Dijital” uygulaması tanıtılacaktır. İlk defa Türkiye, İtalya ve Fransa’da kullanıma sunulan “Benim İşletmem Dijital” uygulaması ile işletmeler akıllı telefonları yardımıyla Google Asistan’a “OK Google, işimi dijitale taşı” diyerek, işletmelerini kolay, hızlı ve ücretsiz bir şekilde internette görünür olmasını sağlayabilecektir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.