Katar, Hamad Uluslararası Havalimanı Güvenliği Türk Firmasında

Katar, Hamad Uluslararası Havalimanı Güvenliği Türk Firmasında
Tamamı Türk mühendislerden oluşan ekibiyle riskli alanlara güvenlik ürünleri geliştiren Arma Kontrol, uluslararası referanslarına bir yenisini daha ekledi.

Ürünleriyle Louvre Abu Dabi Müzesi, Katar Askeri Birlikleri ve Dubai Mazaya Mall olmak üzere dünya genelinde 5 binden fazla projenin güvenliğini sağlayan şirket şimdi de Katar’ın başkenti Doha’da bulunan Hamad Uluslararası Havalimanı’nın güvenliğini sağlayacak. Şirket yıl içinde yeni projelerde de yer alarak Ortadoğu’daki ihracat payını yüzde 40’a çıkarmayı hedefliyor.

Ortadoğu’da petrol tesislerinden askeri alanlara, müzelerden konsolosluklara kadar birçok referans projede ürünleriyle yer aldıklarını aktaran Arma Kontrol Kurucusu ve Genel Müdürü Koray Kartal, “Ortadoğu pazarı her zaman önemsediğimiz ve ciromuzun önemli bir kısmını elde ettiğimiz bir pazar. Bu pazarın ihtiyaç ve beklentilerine yönelik geliştirdiğimiz ürünlerimizle de bölgede önemli bir oyuncu olduk. Bundan sonra da bu konumumuzu daha güçlendirmek ve pazar payımızı artırmak için yatırımlarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.