Katar Hamad Uluslararası Havalimanı Güvenliği Türk Firmasından

Katar Hamad Uluslararası Havalimanı Güvenliği Türk Firmasından
Ürünleriyle Louvre Abu Dabi Müzesi, Katar Askeri Birlikleri ve Dubai Mazaya Mall olmak üzere dünya genelinde 5 binden fazla projenin güvenliğini sağlayan şirket şimdi de Katar’ın başkenti Doha’da bulunan Hamad Uluslararası Havalimanı’nın güvenliğini Arma Kontrol sağlayacak.

Tamamı Türk mühendislerden oluşan ekibiyle riskli alanlara güvenlik ürünleri geliştiren Arma Kontrol, uluslararası referanslarına bir yenisini daha ekledi.

Şirket, yıllık 35 milyon uluslararası yolcunun taşındığı Hamad Uluslararası Havalimanı’nın güvenliğini sağlayacak. Yüzde yüz yerli teknoloji, sermaye ve teknolojiyle ürettiği yüksek çarpışma testlerinden başarıyla geçen yüksek güvenlikli mantar bariyerleri ile havalimanının genişleme projesine dahil olan Arma Kontrol, havalimanının araç ve yaya kontrolünü sağlayacak.    

Bölgeye ilk ihracatını 2010 yılında gerçekleştiren ve cirosunun yüzde 25’ini Ortadoğu pazarından alan şirket, yeni projelerle 2021 yılında bu payı yüzde 40’a çıkarmayı da hedefliyor. Şirket, Katar ve özellikle Ortadoğu’daki hedefine ulaşmak için görüşmelerini sürdürüyor.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.