Survivor Aleyna Kalaycıoğlu’ndan Nefes Kesen FLAŞ Dekoltesi Pozlar! Aleyna Kalaycıoğlu kimdir, kaç yaşında?

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu’ndan Nefes Kesen FLAŞ Dekoltesi Pozlar! Aleyna Kalaycıoğlu kimdir, kaç yaşında?
Survivor’ın en tanındık isimlerinden olan ve adadan ayrılmasının hemen sonrasında yaptığı paylaşımlarla resmen baş döndüren ve o dönem Survivor’dan ayrılan yarışmacılar sırasında popülarite bakımından ilk sırada yer alan Aleyna Kalaycıoğlu’ndan akıllara durgunluk veren dekoltesi pozları geldi.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu, yaptığı paylaşımlarla yürek yakmaya devam ediyor. Şimdiki serisi ise dekoltesi serisi oldu. Aleyna Kalaycıoğlu, söz konusu seriyle birlikte 600.000’den fazla takipçi kazanırken gelen yorumlara bakıldığında Instagram profilinin alevlerle dolduğu görüldü.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu; yaptığı bu paylaşımlarla birlikte resmen nefes keserken, o sırada hayranları bu paylaşımlardan bir seri oluşturdu. Söz konusu seriye kalça dekoltesi serisi adını veren Aleyna hayranları; bu seriyle birlikte sosyal medyada Aleyna’nın fotoğrafından daha fazla hit aldılar. İlk fotoğraf bu şekilde ön plana çıkarken, diğer fotoğrafı görenler hayretlere düştü! İşte Aleyna’nın diğer fotoğrafı.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu’nun paylaştığı diğer fotoğraf bu şekilde kendini gösterdi. Bunun gibi 1 fotoğraf daha paylaşarak resmen heyecanlandıran ve sosyal medyayı ayaklandıran Aleyna Kalaycıoğlu, bu sayede fotoğraf beğeni ortalamasını 150.000’e kadar yükseltmeyi başardı. Söz konusu pozlarla ilk zamanlar oldukça fazla eleştiri alırken bugünlerde desteklenen Aleyna Kalaycıoğlu’na çok sayıda projeden teklif yağdığı da bilinen bir gerçek haline geldi.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu’nun son kalça dekolteli fotoğrafı ise bu şekilde kendini gösteriyor. En yüksek beğeniyi bu fotoğraf almış durumda. Çok sayıda ünlü de bu fotoğraflara yorum yaparken; hayranların yorumlarına bakıldığında genel olarak alev içerikli fotoğraflar olduğu görülüyor.

Aleyna; bu paylaşımlarla birlikte Acun Ilıcalı’nın da gözüne girmeyi başarmış olacak ki, söz konusu yarışmacının hesabından paylaştığı hikayeleri Acun Ilıcalı görüntülemeyi ihmal etmiyor. O Dönemler güzelliğiyle büyük bir ses uyandıran Aleyna Kalaycıoğlu; bu gidişle Türkiye’nin en büyük projelerinde, ilk isim olarak yer alacak gibi duruyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.