Hadise , göğüs dekolteli fotoğrafını paylaştı! Hadise Kimdir, Kaç yaşında?

Hadise , göğüs dekolteli fotoğrafını paylaştı! Hadise Kimdir, Kaç yaşında?
Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla her seferinde magazin gündemine gelmeyi başaran ünlü şarkıcı Hadise, son olarak göğüs dekolteli pozuyla birlikte milyonları hayretler içerisine düşürdü. Uzun zamandır dekolteli fotoğraf paylaşmayan Hadise; sık sık sütyensiz, tangalı paylaşımlar yapan Aleyna Kalaycıoğlunu da, Songül Karlı'yı da resmen ezip geçti. Öyle bir etkileşim kaldı ki; Türkiye kasıp kavruldu!

Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım ile ilişkisini bitirmesinin sonrasında hemen iş adamı Mehmet Dinçerler ile aşk hayatı başlayan Hadise; yaptığı paylaşımlarla ülkeyi yangın yerine çevirmeye devam ediyor. Sosyal medya hesabını oldukça aktif bir şekilde kullanan güzel şarkıcı Hadise, son olarak dekolteli fotoğrafıyla gündeme geldi. Bu fotoğraf, fan sayfalarında yüzbinlerce beğeni aldı. 

Dekolteleriyle sık sık adından bahsettirmeyi başaran, Türkiye'nin en çekici kadınları arasında görülen Hadise; Instagram'da 13 milyonluk devasa bir kitleye hitap ediyor. Bu kitleye, dün akşam saatlerinde öyle bir hikaye paylaşımı yaptı ki; paylaşımın ardından geçen 8 saatlik sürede Instagram resmen alevler içerisinde yandı.

Siyah ve pembe renklere sahip göğüs dekolteli mini elbisesiyle hayranlarının karşısına çıkan Hadise, kısa bir sürede gündem olurken; söz konusu fotoğrafı gönderi olarak paylaşan fan hesapları, yüzbinlerce beğeni aldı. Göğüs dekoltesinin abartılı olduğu söylenirken söz konusu fotoğraf "Hadise göğsünü açtı" şeklinde yorumlandı! İşte o fotoğraf!

Hadise'nin dün akşam saatlerinde paylaştığı fotoğraf bu şekilde kendini gösterdi. Oldukça şık bir kıyafet tercihinde bulunan Hadise'nin göğüs dekoltesi kendini bariz olarak "ben buradayım" diye belli ederken, hayranlarından birçoğu tepki gösterdi. Çok sayıda hayranı ise; muhteşem olduğunu belirtti.

Yaşına rağmen fiziğiyle gençlere taş çıkartan ve Türkiye'nin en çekicileri arasına adını yazdıran Hadise, paylaştığı fotoğrafların yanında aşk hayatıyla da sık sık gündeme geliyor, sık sık dikkat çekiyor. Kaan Yıldırım'la ayrılmasının hemen sonrasında zengin iş adamı Mehmet Dinçerler ile bir birlikteliğe başlayan Hadise ile ilgili bu kadar kısa sürede aşık olunamayacağı, bunun önceden planlanmış bir şey o olduğuna dair iddialar ortaya atıldı.

Söz konusu aldatılma hikayelerine ne Kaan Yıldırım, ne de Hadise cephesinden hiçbir açıklama gelmemesi, iddiaların doğru - yanlış olup olmadığının görülmesini engellerken, genellikle ünlülerin böyle haberler yalan olduğunda bir basın açıklaması yapması gerektiği hayranlarınca söylendi.

Kaan Yıldırım'la çok mutlu olduğu düşünülen ve birden bire aralarındaki ilişki biten Hadise; herkesi şoka soktuktan hemen sonra Mehmet Dinçerler'le de aşk hayatına başlayınca "yok artık" dedirtmişti!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.