Simge Sağın siyah bikinisi ile paylaştı! Simge Sağın Kimdir, Kaç Yaşında?

Simge Sağın siyah bikinisi ile paylaştı! Simge Sağın Kimdir, Kaç Yaşında?
Simge Sağın verdiği iddialı pozlar ile adından sıklıkla söz ettirmeye devam ediyor. Bu kapsamda yaptığı son paylaşımla adeta sosyal medyayı salladı. Ünlü şarkıcının derin yırtmaçlı sabahlığıyla verdiği pozda vucudu belli olunca birçok kişi buna tepki gösterdi. İşte o haberimiz…

Simge Sağın, iddialı pozlarıyla birlikte sık sık sosyal medyanın gündemine oturmayı başarıyor. Bu kez paylaştığı fotoğrafta göğüs ucu detayı olan Simge Sağın, magazin gündemini öyle bir salladı ki; güncel olarak her yerde bu haber konuşuluyor. 

Ünlü şarkıcının derin yırtmaçlı sabahlıkla verdiği pozda, vücudu belli olması sosyal medyada birçok insanın tepkisini çekti.

Objektiflerin karşısına oldukça iddialı bir şekilde geçen Simge Sağın fotoğrafı kendini etiketleyerek paylaşan arkadaşından re-story yaparak aldı. Kendi hesabında paylaşan Sağın, bu paylaşımın sonrasında altında bir şey olmaması ve vücudu detayıyla birlikte ortalığı resmen birbirine kattı. Instagram'ı alevler içerisinde yaktı.

Arkadaşı, paylaşımın altına "evde olduğu tek gün" notunu düştü. Söz konusu fotoğraf çok uzun süre geçmeden sosyal medyada adeta gündem oldu. Birçok kullanıcı, paylaşıma dair tepkilerini dile getirdi.

Fotoğraflarda vücudunun belli olması, sosyal medya kullanıcıları tarafından aşırı cüretkâr bulundu ve eleştirildi.

Simge Sağın Kimdir?

Türk pop müziği alanında eserler çıkaran Simge Sağın, bilindiği üzere günümüze kadar birçok parça çıkardı. Bununla birlikte özellikle 2015 senesinde Miş Miş adlı parçası büyük bir ilgi kazandı. Bundan sonra çıkardığı şarkılarla da adından sıklıkla söz ettirdi. 

2012, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 ve 2020 yıllarında birçok ödül kazanan ve aday olarak gösterilen Simge Sağın Dijital Satış Ödülü, En Güzel Cilt Ödülü, En İyi Kadın Pop Şarkıcısı Ödülü, En İyi Şarkı, En İyi Albüm ve daha birçok ödüle lâyık görüldü. Buna ek olarak malum olduğu üzere özellikle son günlerde adeta konserden konsere koşmakta. Sahne kıyafetleri de oldukça iddialı olan başarılı şarkıcı, Instagram hesabı üzerinden yine iddialı bir poz vererek bir yenisini ekledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.