Müge Anlı’da Milyonların Resmen Nefesi Kesildi! Canlı Yayından, O İsim Artık Cezaevinde!

Müge Anlı’da Milyonların Resmen Nefesi Kesildi! Canlı Yayından, O İsim Artık Cezaevinde!
Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni sezona çok hızlı başladı. Programın sunucusu Müge Anlı bugün bir olayı daha açıklığa kavuşturdu. Melihat hanımın kanının yerde kalmadığını ve bu cinayet zanlısının tutuklandığını açıkladı. Müge Anlı, Orhan Çınar adlı şahsın tutuklandığını açıklamasının ardından ekranları başındaki seyircilerin şaşkın, İşte detaylar.

Geçtiğimiz sezondan beri Melihat hanımın cinayeti ile ilgili tüm soruşturmayı yürüten Müge Anlı'da programa gelen Melihat Hanım'ın kızı Münüre Hanım'ın kendisini öldürmeye çalıştığını açıklamıştı. Afyonkarahisar şehrinde ise yapılan soruşturmalar sonrasında ise hakkında konuşulan Orhan Çınar adlı kişinin tutuklandığı bilgisine ulaşıldı. Bu bilgiler ise canlı yayında milyonlarca kişiye aktarıldı.

Geçtiğimiz sezondan beri Melihat hanımın cinayeti soruştulurken olaylar hakkında adı geçen Orhan Çınar adlı kişi tutuklandı. Bu gelişmeler ise Müge Anlı ile Tatlı Sert programında canlı canlı ekranlara yansıdı. İşte detaylar..

Peki Melihat Tuncel adlı kadın neden öldürüldü? Aylar süren cinayet soruşturması ,Müge Anlı ile Tatlı Sert programında sonuçlandırıldı. Programa Melihat Tuncel'in kanı yerde kalmadı diyerek giren Müge Anlı canlı yayında tüm gelişmeleri milyonlara aktardı. İşte o anlar nefes kesti..

İki sevgilinin Melihat Tuncel'e yakalanması sonrasında kiralık katil tutularak kadın cinayeti işlendi. İki sevgilinin yakalanması sonrasında kabahat Melihat Tuncel'e patladı. Masum kadının cinayet zanlısı Orhan Çınar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.