Başarılı Oyuncu Necip Memili Kanunsuz Topraklar'da! Necip Memili Kimdir?

Başarılı Oyuncu Necip Memili Kanunsuz Topraklar'da! Necip Memili Kimdir?
Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un, yönetmenliğini Faruk Teber’in, senaryosunu Zülküf Yücel’in üstlendiği, başrollerini Uğur Güneş, Esra Bilgiç, Necip Memili, Kaan Taşaner ve Murat Daltaban’ınpaylaştığı “Kanunsuz Topraklar” çarşamba günü FOX’ta izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Başarılı oyuncu Necip Memili dizide canlandırdığı Ali Gelik karakteriyle ekrana dönüyor.

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un, yönetmenliğini Faruk Teber’in, senaryosunu Zülküf Yücel’in üstlendiği, başrollerini Uğur Güneş, Esra Bilgiç, Necip Memili, Kaan Taşaner ve Murat Daltaban’ın paylaştığı “Kanunsuz Topraklar” çarşamba günü FOX’ta izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Başarılı oyuncu Necip Memili dizide canlandırdığı Ali Gelik karakteriyle ekrana dönüyor.

1939 yılında Zonguldak’ta kömür madeni sahibi olan, zengin, yakışıklı ve çapkın bir adam olması sebebiyle kadınların her zaman ilgi odağı olan Ali Gelik sıra dışı karakteriyle dikkatleri üzerine çekecek. Dönemin önde gelen aileleri arasında sanata olan düşkünlüğü ve bulunduğu çağı yakalayan engin fikirleriyle öne çıkan Ali Gelik, maden işçisi Davut ile Gülfem’in fırtınalarla dolu aşkında önemli rol oynayacak. Canlandırdığı ezber bozan karakterle çok konuşulacak olan Necip Memili, başarılı performansıyla da büyük beğeni toplayacak.

Dizinin konusu: 1939 yılında kömür şehri Zonguldak’ta bir kasabada madenci Davut (Uğur Güneş), kardeşleri ve ana-babasıyla mütevazı bir hayat sürmektedir. Madenin sahibi Paşazade Malik Bey (Murat Daltaban) adında zengin bir adamdır. Yağmurun çok yağdığı bir gün uyarıları dikkate almayan Malik Bey yüzünden beklenen olur ve maden çöker. Davut, bu düzene karşı sesini yükseltmeye karar verir. Malik Bey’in de Davut için hiç beklenmeyen bir teklifi vardır.

Malik Bey’in kızı Gülfem (Esra Bilgiç) hayatın gerçeklerinden uzak, korunarak büyütülmüştür. Gülfem; ele avuca gelmez, söz dinlemez, hatta kaba-saba bir adam olarak gördüğü Davut’a zamanla içten içe hayranlık duymaya başlar. Malik Bey ise kızı Gülfem’i, Ali Gelik (Necip Memili) adında zengin bir maden patronuyla evlendirmeyi düşünmektedir.

Maden işçilerinin kurulu düzene isyanını konu alan “Kanunsuz Topraklar”, 29 Eylül Çarşamba günü saat 20.00’de ilk bölümüyle FOX’ta.

indir.jpg

attachment-48613-2-9e71f7e5f6bf98d43ec6563aaa77f9e9-1632554329.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.