Defne Samyeli’den Şok eden Pozlar! Hayranlarının Ağzı Açık Kaldı!

Defne Samyeli’den Şok eden Pozlar! Hayranlarının Ağzı Açık Kaldı!
Son zamanların en çok konuşulan isimlerinden biri olan Defne Samyeli, sosyal medyayı sallayan bir paylaşımda bulundu. Adeta hayranlarına sıcak bastıran güzel oyuncu, alev alev yaktı! Sahneye üstsüz; sadece sütyenle çıkan başarılı oyuncuya hem övgüler hem de eleştiriler arka arkaya geldi. Hayranları Defne Samyeli’ye “Çok güzelsin” yorumları da yaptı; “Kaç yaşına geldin! Biraz edep” yorumlarını yaptılar. Peki, Defne Samyeli nasıl bir paylaşımda bulundu?

STAR TV Ekranlarında yer alan Sol Yanım isimli dizide hayat verdiği karakterle gündeme gelen güzel oyuncu, şimdilerde ise yer aldığı sahnelerde gündemden düşmek bilmiyor! Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Defne Samyeli, milyonları etkileşime sürükledi. İşte Defne Samyeli’den gelen o şok paylaşım…

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak koronavirüse yakalandığını duyuran Defne Samyeli, ilk birkaç günün çok zor daha sonraki günlerin ise normal geçtiğini ifade etmişti. Ailesini çok sevdiğini ve önem verdiğini yazmış olduğu açıklamada dile getiren Defne Samyeli, geçmiş olsun mesajlarını arka arkaya almıştı. Şimdi ise sosyal medyayı adeta yaktı!

Sadece sütyen giyerek üst giymeyen Defne Samyeli, ağızların açık kalmasına neden oldu. Birçok isimden yorum alan Defne Samyeli, kendisi gibi oyuncu olan kızı Deren Talu’dan ise “Deniz Kızı” yorumunu aldı. Raşit Boğazlıyan’ın bir parçasını giydiğini dile getiren Defne Samyeli’ne Raşit Boğazlıyan ise “Defne’cim keşke orda olabilseydim. Harika bir doğum günü hediyesi oldu bana. Seni seviyorum” açıklamasında bulundu.

Sevilen ismin bu halleri ise hem tepkilere hem de övgülere neden oldu. Milyonları ikiye ayıran başarılı isim gözleri üzerine çekti. Defne Samyeli’nin bu paylaşımı kısa sürede 20 bini aşkın beğeni aldı. Sizler Defne Samyeli’nin hem eleştiri hem de beğeni aldığı bu paylaşım hakkında neler düşünüyorsunuz? Bizler Haberler Ankara ekibi olarak çok beğendik! Düşüncelerinizi ve yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayınız!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.