Didem Soydan’dan Şok Eden Poz! Yatakta Poz Verdi, Görenler Milyonlar Şok…

Didem Soydan’dan Şok Eden Poz! Yatakta Poz Verdi, Görenler Milyonlar Şok…
Son zamanların en çok konuşulan isimlerinden biri olan didem Soydan, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımla ağızları açık bıraktı. Sütyen ve iç çamaşırı giymeyen başarılı model, hayranlarını yakıp yıktı. Yatak üzerinde poz veren başarılı oyuncu, “Alev alev” yorumlarını arka arkaya aldı. İşte Didem Soydan’dan gelen o yakıcı pozlar…

Maraşlı dizisinde yer alarak adını tüm Türkiye’ye duyurmuş olan Burak Deniz’le aşk yaşayan güzel model, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu çekici paylaşımlarına bir yenisini ekledi. Sevgilisinin kıskanıp kıskanmadığı merak konusu olurken; Didem Soydan ise magazin dünyasına bomba gibi düştü.

Didem Soydan geçtiğimiz haftalarda vermiş olduğu röportajda ise “Eve ayakkabıyla girmem. Ama fantezi için özel ayakkabılarım var. Üç sene önce New York'tan gelir gelmez jetlag halimle kulübe gittim. Alkol mideme dokundu. Bulunduğumuz alandan tuvalete yetişmeye imkan yok. Mutfağa koşup bir kaseye kustum. Onu da dolabın üstüne bıraktım. Çıkışta da basın geldiği için kabı alıp dökemedim” sözlerini dile getirerek tepkilere neden olmuştu. Şimdi ise üstsüz paylaşımıyla akılları başlardan aldı! İşte Didem Soydan’dan gelen o şok paylaşım…

Didem Soydan sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak; gündemin ismi oldu! Sütyen ya da iç çamaşırı giymeyen Didem Soydan’ın göğüslerini ise elleriyle kapattığı görüldü. Birçok ünlü isimden beğeni ve yorum alan başarılı model, dengelerin değişmesine neden oldu. Kısa sürede 50 bini aşkın beğeni alan Didem Soydan’a ise hayranlarından övgü dolu yorumlar aldı! 

Didem Soydan’ın bu paylaşımına hayranları ise “Biri itfaiye çağırsın!”, “Ateş ediyor resmen! Yakıyor”, “Didem aklımızı başımızdan aldın” yorumlarını yaparak çok beğendiklerini dile getirdiler. Sosyal medyada ve magazin dünyasında büyük yankı uyandıran bu paylaşım Didem Soydan’a tam not aldırdı. Sizler Didem Soydan’ın bu paylaşımı hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayınız!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.