Başarılı oyuncu Bartu Küçükçağlayan'ın 'soyadı' zorluğu

Başarılı oyuncu Bartu Küçükçağlayan'ın 'soyadı' zorluğu
Sevilen oyuncular Meriç Aral ve Efe Tunçer’in terapi günleri sonrası sohbetlerinden ilhamla yapmaya başladıkları youtube programlarının bu haftaki konuğu başarılı sanatçı Bartu Küçükçağlayan oldu.

Soyadının uzun olmasıyla ilgili çocukluğundan beri çok sıkıntı yaşadığını anlatan Bartu Küçükçağlayan, soyadı konusunda çok fazla zorluk yaşadığını söyledi. Özellikle sınavlarda soyadı yüzünden çok zorlandığını kaydeden Küçükçağlayan, "Millet ikinci sorudayken ben halen soyadımı kodluyordum. Harflerde birbirine çok benziyor. Şimdi eşim Merve de artık bana katıldı. Onu da paylaşıyoruz" diyerek yaşadığı zorluğu aktardı.

Yıllar önce Muhteşem Yüzyıl dizisinin seçmelerine katıldığını anlatan Küçükçağlayan,“ Bana çok uzun bir tirat gelmişti. Ezberlemek için günlerce çalıştım. Seçme günü gittiğimde yönetmenin biz sizi bu rol için düşünmemiştik diyerek beni durdurdu. Sonrasında asıl beni çağırdıkları rol ile ilgili tiratı verdiler, orada çalıştım, girdim ama olmadı tabii” diyerek aktardı.

Oyunculuğa ilk başladığı yıllarda Enis Arıkan’la çok benzetildiğini de paylaşan Küçükçağlayan, "Eskiden Enis Arıkanı gördüklerinde ben zannedip fotoğraf çektiriyorlarmış. Allahtan o daha ünlü oldu da bundan kurtuldu" diyerek Enis Arıkan’a selam yolladı.

Başarılı oyuncu Bartu Küçükçağlayan'ın 'soyadı' zorluğu

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.