Muharrem İnce'den 'E' sınıfı cevap!

Muharrem İnce'den 'E' sınıfı cevap!
Malatya yolculuğunda "Yolların ustasıyım, memleketin hastasıyım" notuyla videolu paylaşım yapan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnc

Malatya yolculuğunda "Yolların ustasıyım, memleketin hastasıyım" notuyla videolu paylaşım yapan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, otobüs kullandığı için kendisini eleştirenlere 'E' sınıfı ehliyetle cevap verdi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, parti otobüsü ile Malatya'ya doğru yola çıktığı videoyu "Yolların ustasıyım, memleketin hastasıyım" notunu düşerek sosyal medya hesabından paylaşması ardından ehliyetinin olup olmadığı siyasi polemik konusu oldu.

E sınıfı ehliyetinim görselini paylaşan İnce, "Bana ehliyet soranlar! İşte benim otobüs kullanabilir, E sınıfı ehliyetim. Bir zahmet arkadaşa da diplomasını sorar mısınız?" diye takipçilerine sordu.

Muharrem İnce'den 'E' sınıfı cevap!

Yayımladığı videoda, "Yolculuk Malatya... Şimdi bir Malatya türküsü, bir Arguvan türküsü dinleyelim" diyerek yola çıkan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, şoför koltuğuna kendisi geçerek, otobüsün şoförüne ise "Şimdi ben otobüsü senin yerine kullanıyorum, sen de Malatya'da benim yerime konuşma yapacaksın" dedi.

 

https://twitter.com/vekilince/status/1456953878679785474

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.