2 Maçta 2 Galibiyet Alan Gölbaşı Belediye Spor Gururlandırdı…

2 Maçta 2 Galibiyet Alan Gölbaşı Belediye Spor Gururlandırdı…
Gölbaşı belediye spor başarıya koşuyor. Ankara Amatör Lig takımlarından Gölbaşı Belediye Spor başarılarına başarı ekliyor. 2’de 2 yapan takım şampiyonluk hedefliyor.

2 Maçta 2 Galibiyet Alan Gölbaşı Belediye Spor Gururlandırdı… Ankara Amatör Lig takımlarından Gölbaşı Belediye Spor başarılarına başarı ekliyor. 2’de 2 yapan takım şampiyonluk hedefliyor.

Muzaffer Gültekin Süper Amatör Lig A Grup’da mücadele gösteren Gölbaşı Belediye Spor 2’de 2 yaparak gururlandırdı. Geçtiğimiz hafta Kavaklıdere Spor’u 1-0 yenen Gölbaşı Belediye Spor bu hafta Beypazarı Belediyesi Gençlik ile yaptığı karşılaşmadan 2-1 galibiyet ile ayrıldı. 6 puan ile 2. Sıraya yerleşen Gölbaşı Belediye Spor bu hafta ise Demirlibahçe Spor’u evinde ağırlayacak. Başkan Musa Şahin takımın şampiyonluk hedeflediğini söyleyerek “2’de 2 yaparak başladığımız müsabaka bizleri gururlandırıyor. Hedefimiz şampiyon olmak” dedi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ise takımı tebrik etti.  

Bu eposta 'Gölbaşı Belediyesi' adına [email protected] adresine gönderilmiştir.'Gölbaşı Belediyesi' ile ilgili ve/veya başka bir marka ile ilgili basın bülteni veya basın daveti almak istemiyorsanız marka, sektör ve abonelik ayarları için lütfen tıklayınız. powered by CID: 29ngs,4,23402,913910-729508-lambda 1.1Bu epostayı görüntülemekte zorluk yaşıyorsanız: Lütfen tıklayınız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.