Yasmin Erbil yatak pozuyla sosyal medyayı salladı

Yasmin Erbil yatak pozuyla sosyal medyayı salladı
Son zamanların en çok konuşulan isimlerinden biri olan Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil’den şok yatak pozu geldi! Sosyal medyayı yakıp kavuran Yasmin Erbil, fiziğini ise Yatak odasında kanıtladı. Birçok kişi ise Yasmin Erbil’in bu paylaşımına “Bu ne hal Yasmin” yorumlarında bulundu. Peki, Mehmet Ali Erbil’in biricik kızı Yasmin Erbil nasıl bir paylaşımda bulundu?

FOX TV ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan Yasak Elma dizisinde yer alarak adını tüm dünyaya duyuran başarılı isim Yasmin Erbil, Canan karakteriyle çok beğenilmişti. Dizide Kumru’nun en yakın arkadaşını oynayan fakat Kumru’dan nefret eden Canan, elinden geleni yapıyor! Setten fırsat buldukça sosyal medya hesabından da paylaşımlar yapan Yasmin Erbil, her paylaşımıyla gündeme bomba gibi düşüyor. Kısa bir süre önce sosyal medya hesabından yatak pozunu paylaşan Yasmin Erbil, akılları başlardan aldı! İşte merak edilen tüm detaylar…

Geçtiğimiz günlerde Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil’in kendisini taciz ettiğini dile getirmiş ve mesajları tek tek ifşalamıştı. Taciz iddialarıyla gündeme gelen Mehmet Ali Erbil hakkında ise Yasmin Erbil, “Arkadaşlar sürekli açıklama bekliyorsunuz benden. Herkes kendi ayrı bireydir ama aile her şeydir, sanmayın ki yanlışları doğruları görmüyorum. Hepsini görüyorum ama ben 2018'den beri babamı kaybetme korkusuyla cebelleşiyorum. 24 yaşında bir kızı olduğunun babam da farkında merak etmeyin ve benim hep arkamda oldu ve olmaya da çalışıyor buna emin olabilirsiniz. Bir insanın ailesinden birinin kaybetme korkusu yaşaması kadar korkunç bir travma olamaz. O yüzden lütfen biraz empati kurun” açıklamasında bulunmuştu. Şimdi ise Yasmin Erbil’in yatak pozu akılları başlardan aldı! İşte merak edilen tüm detaylar…

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Canan karakteriyle adını bir kez daha duyuran Yasmin Erbil, sere serpe yatağının üzerinde yapmış olduğu paylaşımla fiziğini kanıtladı.

Sevilerek takip edilen Yasmin Erbil’in bu paylaşımı ise kısa sürede 2 bini aşkın beğeni aldı. Sporcu sütyeniyle gündeme bomba gibi oturan Yasmin Erbil’in yatak pozu hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayınız!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.