Müge Anlı'da eşinin pideciye kaçtığını öğrenmişti! Serkan Kıyak'tan üzen haber!

Müge Anlı'da eşinin pideciye kaçtığını öğrenmişti! Serkan Kıyak'tan üzen haber!
ATV ekranlarının en sevilen programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert’te skandal olay! Müge Anlı’ya resmen intihar şoku yaşattı. Eşinin kendisine olan ihanetini kaldıramayan isim, canına kıydı. Geriye sadece 1 yaşındaki kızını bırakan isim, canlı yayında ise kendisini yerden yere atmıştı. Acı haberi ise resmen duyuruldu! Peki, neler oluyor?

Kısa bir süre önce Serkan isimli bir kişi, eşinin kaçırıldığını iddia ederek Müge Anlı’ya katılmış ve yardım istemişti. Daha sonra ise eşinin kaçırılmadığı; kendi isteğiyle kaçtığı ortaya çıkmıştı. Canlı yayına bağlanan Serkan’ın eşi, “Kendim pideciye kaçtım. Bizi aramayın. Ben Serkan’ı bir daha görmek istemiyorum” sözlerini dile getirmişti. Bunun üzerine Serkan ise “Sana verdiğim emeklere yazıklar olsun! Bizim çocuğumuza ne olacak?” sorusunu sormuştu. Canlı yayında sinir krizi geçiren Serkan’ın acı haberi ise şoke etti! İşte merak edilen tüm detaylar…

Eşiyle birkaç yıl önce görücü usulü evlendiğini açıklayan Serkan; eşini çok sevdiğini de dile getirmişti. Kendisinin annesiz ve babasız büyüdüğünü dile getiren Serkan; çocuğunun annesiz ve babasız kalmasını istemediğini de dile getirmişti. Kendisinin yetiştirme yurtlarında büyüdüğünü dile getiren Serkan, 1 yaşındaki çocuğunu babasız bıraktı…

Yakınlarına ve sevdiklerine mesaj atarak helalleşen Serkan’ın kendi evinde kendisini tavana asarak intihar ettiği ortaya çıktı. Olay yerinin ve emniyet güçlerinin evini kapatması üzerine Serkan sevenleri ise büyük bir şok yaşadı. 32 yaşında olan Serkan’ın ise geride sadece bir kızı kaldı. Eşinden boşanmak istediğini ve yeni bir hayata başlayacağını duyuran Serkan’ın böyle bir hamlede bulunması ise akıllarda soru işareti bıraktı. Gözler ise Müge Anlı’dan gelecek olan açıklamaya çevrildi.

Müge Anlı ise henüz konu hakkında bir açıklamada bulunmadı. Gündeme bomba gibi düşen bu durum ise şok etkisi yarattı. Sizler konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayınız!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.