VakıfBank 2021 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nı lider tamamladı

VakıfBank 2021 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nı lider tamamladı
3 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası şampiyonluğu ile bu kupayı en çok kazanan takım olma unvanının sahibi VakıfBank, 2021 FIVB Dünya Kulüp

3 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası şampiyonluğu ile bu kupayı en çok kazanan takım olma unvanının sahibi VakıfBank, 2021 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda ikinci maçını da kazanarak B Grubu’nu lider tamamladı.

Ankara Spor Salonu’nun ev sahipliğindeki mücadelede sarı-siyahlılar, Minas Tenis Clube ile karşılaştığı mücadelenin setlerini 18-25, 17-25 ve 17-25 önde tamamlarken Isabelle Haak 18 sayıyla karşılaşmanın en skorer oyuncusu oldu. Zehra Güneş’in 14, Gabi’nin ise 12 sayı kaydettiği mücadelede; Chiaka Ogbogu 9, Michelle Bartsch-Hackley 6 sayı ile galibiyete katkıda bulundu.

Karşılaşmanın ardından açıklama yapan VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, “Bugün çok iyi bir performans ortaya koyduk. Rakibimize bizimle mücadele etme şansı vermedik. Yarın tabii ki çok başka bir maç olacak. Fenerbahçe Opet çok iyi durumda. Biz kendimize ve oyunumuza tamamen güveniyoruz"dedi.

VakıfBank 2021 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nı lider tamamladı

Zehra Güneş ise VakıfBank’ın takım ruhuna vurgu yaparken, “Her geçen gün performansımızı artırmamız gereken bir turnuvada oynuyoruz ve şu ana kadar ortaya koyduğumuz oyundan dolayı çok mutluyum. Sahada harika bir takım ruhu vardı. Hepimiz en iyi şekilde savaştık. Fenerbahçe Opet ile finalde karşılaşmak isterdik ancak en azından bir Türk takımı finalde olacak" ifadelerini kullandı.

VakıfBank yarı finalde yarın (18 Aralık Cumartesi), 18.30’da A Grubu’nu ikinci bitiren Fenerbahçe Opet ile finale yükselme mücadelesi verecek.
2021 FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda şampiyon 19 Aralık Pazar 18.30’da başlayacak karşılaşma ile belli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.