Yaşar'dan Erinç Sağkan'a hayırlı olsun ziyareti

Yaşar'dan Erinç Sağkan'a hayırlı olsun ziyareti
Yaşar’dan Erinç Sağkan’a hayırlı olsun ziyareti... Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı’na seçilen Avukat Erinç Sağkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yaşar’dan Erinç Sağkan’a hayırlı olsun ziyareti... Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı’na seçilen Avukat Erinç Sağkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Erinç Sağkan’a yeni görevinde başarılar dileyen Yaşar, “Türkiye Barolar Birliği, adaletin hak temelli işletilmesinde en önemli yapı taşlarından biridir. Bu nedenle ülkemizde demokrasinin sürekliliğinde Barolar Birliği’nin misyonuna büyük önem veriyorum” dedi.

Adalete olan inancı sağlamamız gerekiyor

Kurumlar arası diyalog ve işbirliğinin önemine dikkat çeken Başkan Yaşar, “Yenimahalle Belediyesi olarak devletin tüm kurumları ile uyum içerisinde çalışıyoruz. Bu uyum vatandaşa yerinde ve kaliteli hizmet olarak yansıyor. Ankara Barosu ile güzel projelere imza attık. Bu anlamda vatandaşa fayda sağlayacak bütün projelere belediye olarak varız. Maalesef insanların artık hukuka ve adalet mekanizmasına güveni azaldı. Ülke olarak bir an önce ortak aklı devreye sokmamız ve hukukun üstünlüğünün tekrardan sağlanması gerekmektedir” dedi.

Adalet hepimize lazım

Yenimahalle Belediyesi’nin yaptığı hizmetleri yakından takip ettiğini belirten Ankara Barosu Başkanı Sağkan da ”Başkan Yaşar’ı sıcak, samimi ve çözüm odaklı bir yerel yönetici olarak tanıyorum ve yapmış olduğu ziyaretten ötürü kendisine teşekkür ediyorum. Sıkıntılı bir dönemde yaşıyoruz. Hangi konumda ve makamda olursak olalım hukuk ve adalet hepimize lazım” ifadelerinde bulundu.

 

attachment-55268-0-52f731608043a340827def0b3be6e81d-1640073930.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.