Hasan Can Kaya: 'TikTok'u ciddiye alma kararı aldım'

Hasan Can Kaya: 'TikTok'u ciddiye alma kararı aldım'
Ferit Ömeroğlu tarafından Hürriyet YouTube kanalı için hazırlanan Hürriyet özel röportajlarının 100. bölüm konuğu Hasan Can Kaya, izley

Ferit Ömeroğlu tarafından Hürriyet YouTube kanalı için hazırlanan Hürriyet özel röportajlarının 100. bölüm konuğu Hasan Can Kaya, izleyicileri ekranlara bağlayan televizyon programı ve kendi hakkında merak edilen soruları cevapladı

Ferit Ömeroğlu’nın YouTube programına konuk olan Hasan Can Kaya, kısa bir sürede yükselişe geçen programı ‘Konuşanlar’ hakkında bilinmeyenleri yanıtladı. Hayat misyonu ve yaşama bakış açısını anlatan Hasan Can Kaya, samimi açıklamalarda bulundu.

Çok çalıştığını ve yıllar sonra ün kazandığını söyleyen Hasan Can Kaya, ‘’Ben infulencer değilim. Ünlü olmamın nedeni bir ideal yaratmak. Biçare bir popülerlik istemiyorum. Gündemde olayım da nasıl olursa olsun diye düşünmüyorum’’ dedi. ‘Konuşanlar’ programına başlamadan önce dijital medya hakkında bilgi sahibi olmadığını söyleyen komedyen Hasan Can Kaya, “Troll’ün ve linç edilmenin ne olduğunu bilmiyordum, yaşayarak öğrendim. TikTok’un izlenme sayılarına ise hiç dikkat etmiyordum. Bir gün baktığımda bir milyon izlendiğimizi gördüm ve TikTok’u ciddiye alma kararı aldım" diyerek anılarını paylaştı.

Şov programı hakkında da konuşan ünlü komedyen, "Programda ünlü ve ünsüzlere bakış açım tamamen ayrı. Fark görmüyorum.’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.