Potada tahrik eden hareketler!

Potada tahrik eden hareketler!
Manisa Büyükşehir Belediyespor, 13’ncü hafta mücadelesinde OGM Ormanspor’u Manisa’da ağırladı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor, 13’ncü hafta mücadelesinde OGM Ormanspor’u Manisa’da ağırladı. Maç esnasında sözlü ve fiziki bir şekilde oyuncularımızı ve teknik ekibimizi tahrik etmeye yönelik hareketler yapan Ormanspor’da Bruce Massey ve Mert Alemdar, centilmenliğe sığmayan hareketleri ile maçta gerginlik çıkarttı.

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, OGM Ormanspor ile karşı karşıya geldi. Mücadele 79-71 Ormanspor’ün üstünlüğü ile sona ererken maçın bitiş düdüğü ile birlikte iki takımda birbirini tebrik etti.

Ancak rakip takım soyunma odasına giderken Bruce Massey ve Mert Alemdar, protokol tribününe hem sözlü hem de el kol hareketleri ile tahrikte bulundu.

Spor salonlarında görmeyi tasvip etmediğimiz saha olaylarının yaşanmasına neden olan ve centilmenliğe sığmayan bir şekilde davranışlar sergilediğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor yöneticileri, "Bruce Massey ve Mert Alemdar’ın tahriklerini basketbol severlerin takdirine bırakıyor, konunun sonuna kadar takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz" dediler.

Potada tahrik eden hareketler!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.