Survivor All-Star 94. Bölüm Kesintisiz Full İzle! Survivor 2 Mayıs 2022 Son Bölüm Tek Parça HD Youtube İzle!

Dünyanın fenomen programı Survivor, 2022 sezonunda All Star konsepti ile devam ediyor. Türkiye’de yayınlanmaya devam ediyor. Dominik Cumhuriyeti’nde gerçekleştirilen çekimler, giderek finale yaklaşıyor. Yeni bölümleriyle ekranlara gelmekte olan Survivor All Star’a ait canlı yayın linki ve son bölüm fragmanı haberimizde.

Survivor All Star, 2 Mayıs 2022 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

En son Gökhan Keser ile vedalaşmış olan Survivor All Star 2022 yarışması, Dominik Cumhuriyeti’nde yeni bir haftaya da başlıyor. Bugün ekranlara gelecek olan Survivor All Star 2022 yarışmasının yeni bölüm fragmanı ise, bu haftanın da olaylı geçeceğini adeta kanıtlıyor! Peki, Survivor All-Star 2022 91. bölüm fragmanı yayınlandı mı, Survivor’da bugün hangi oyunlar oynanacak? Survivor All-Star 2022 90. bölümde neler oldu, kim elendi, hangi yarışmacı gitti, SMS sıralaması kim elendi? İşte, Survivor All-Star 2022 yarışması hakkındaki tüm detaylar…  

Her geçen gün formatına bir yenilik daha ekleyen Survivor All Star 2022 yarışması, son zamanların en acımasız yarışması olma yolunda ilerliyor. Sürgün adasının ardından gelen yokluk adası Survivor All Star 2022 yarışmasının yarışmacılarını bir hayli zorlarken; yakın zamanda yapılan takım değişiklikleri de yarışmacıları psikolojik olarak yoruyor. Öte yandan yoğun bir ilgi gören Survivor All Star 2022 yarışmasının yeni bölümleri, çarşamba hariç her akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarından yayınlanıyor.

Survivor All-Star 2022 93. Bölümde Neler Oldu, Kim Elendi, Hangi Yarışmacı Gitti, SMS Sıralaması Kim Elendi?

Yaşanan gelişmeler ile seyircisini şoke eden Survivor All Star 2022 yarışmasının 90. bölümü, 28 Nisan 2022 Perşembe günü TV8 ekranlarındaki yerini aldı. Survivor All Star 2022 yarışmasının yayınlanan 90. son bölümünde, iki ayrı ödül oyunu oynandı. Önce Meksika mutfağı yemeklerinin ödül olarak verildiği parkur oyununda karşı karşıya gelen Ünlüler ve Gönüllüler takımı, lezzetli yiyecekleri yiyebilmek için kıran kırana mücadele verdi. Bu haftaki ilk ödül oyununu kazanan ve masaya oturan takım ise, Ünlüler oldu. Ardından ada konseyinde oynanan eğlenceli oyun hem yarışmacıları rahatlattı hem de ödüller buluşturdu. Bu sezonun ilk Arkadaşınıza Sorduk oyunu oynayan yarışmacılardan kazanan Evrim olurken; Evrim’in ödülü, Acun Medya tarafından hediye edilen bir arsa olarak açıklandı.

Survivor All-Star 2022 94. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı, Survivor’da Bugün Hangi Oyunlar Oynanacak?

Çarşamba günü gerçekleşen elemenin ardından yeni haftasına hızla devam eden Survivor All Star 2022 yarışması, 29 Nisan 2022 Cuma günü 91. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Survivor All Star 2022 yarışmasının yayınlanan 91. yeni bölüm fragmanına göreyse, haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynanacak. Haftanın ilk eleme adayının ve yokluk kampına gidecek olan kişinin de belirleneceği Survivor All Star 2022 yarışmasının yeni bölümü, bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.