Baba Dizisi 12. Bölüm Full İzle! 3 Mayıs Baba Dizisi 12. Bölüm HD Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların sevilen yüzü ve başarılı oyuncu Haluk Bilginer'in başrolünde oynadığı ve bir Anadolu Masalı olan Baba dizisi birbirinden ilginç entrikalı hikayesi ile izleyicileri buluşmaya devam ediyor. Sizde sevilen dizi Baba'ya ait son bölüm fragmanı ve canlı yayın, Youtube izleme linkine ulaşmak istiyorsanız işte detaylar...

Baba 12. Bölüm Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Anadolu’dan kalkıp gelen bir ailenin yaşanan bir kaza nedeniyle değişen yaşamını konu alan Baba dizisi, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Merak ile takip edilen Baba dizisinin yeni bölüm fragmanına damga vuran ise Kadir ile Servet’in yüzleşmesi oluyor! Peki, Baba dizisi 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Baba dizisi 11. son bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

Show TV ekranlarının yeni hikayelerinden biri olan Baba dizisi, Ay Yapım imzası ile seyircisini karşısına çıkmaya devam ediyor. Merak ile takip edilen yapımlar arasındaki yerini hızla almış olan Baba dizisinin başrollerini ise usta oyuncu Haluk Bilginer ile yetenekli oyuncu Tolga Sarıtaş paylaşıyor. Bir Anadolu hikayesi ile seyircisinin karşısına çıkan Baba dizisinin yeni bölümleri ise, her salı saat 20.00’da Show TV ekranlarındaki yerini alıyor.

Baba Dizisi 11. Son Bölümde Neler Oldu?

Ailesine büyük bir tuzak kuran Servet’in Saruhanlılara yaşattığı zor anların sahneleri ile seyircisini adeta ekran başına kilitlemiş olan Baba dizisi, Show TV ekranlarındaki yerini en son 26 Kasım 2022 Salı günü 11. bölümü ile aldı. Baba dizisinin yayınlanan 11. son bölümünde; tüm aile bireylerini etkileyecek bir hamle yapan Servet, Ferit ile olan iş birliğini iyice derinleştirdi. Servet’in planlarını engellemek için harekete geçen Kadir ise, abisine karşı aldığı önlemleri artırdı. İlhan ile Büşra’nın evlenmeye karar verdiği Baba dizisinin son bölümünde İlhan’ın babasının başına gelenler ise, çiftin mutlu günlerini yarıda kesti. Tüm ailesinin her şeyini alan ve ailesini kapının önüne koyan Servet, Saruhanlılarda yeni bir krizin ortaya çıkmasına neden oldu.

Baba Dizisi 12. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bayram arası vermeden seyircisinin karşısına çıkmaya devam eden Baba dizisi, 3 Mayıs 2022 Salı günü 12. yeni bölümü ile Show TV ekranlarındaki yerini alacak. Baba dizisinin yayınlanan 12. yeni bölüm fragmanına göreyse; Servet’in Saruhanlıların her şeyini üzerine geçirdiğini Kadir öğrenecek. Bunun ardından Kadir ile Servet’in yüzleşeceği Baba dizisinin yeni bölümü, bu akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarındaki yerini alacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.