Kusursuz Kiracı Dizisi 3. Bölüm Full İzle! 13 Eylül 2022 Kusursuz Kiracı Son Bölüm HD Tek Parça Youtube İzle!

Fox TV’nin bomba yapımlarından biri olan Kusursuz Kiracı, her bölüm daha da artırdığı heyecan ile seyircilerini sürüklemeye devam ediyor. Mona’nın yaşamaya başladığı apartmanda karşılaştığı esrarengiz olayları konu alan dizinin ise 3. Bölümü merak konusu olmaya devam ediyor. Kusursuz Kiracı 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2. Bölümde neler oldu? İşte merak edilen tüm detaylar…

Kusursuz Kiracı Dizisi 3. Bölüm Fox TV İzle! TIKLAYINIZ

Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden beri bomba etkisi yaratan Kusursuz Kiracı dizisi yine takipçilerini soluk soluğa ekran başına bekliyor. Yayınlanan ilk bölümü ile beğenileri toplayan dizi alışılmışın dışında gerçekleşen tamamen ilginç senaryosu ve olayları ile dizi severlerin tüm ilgisini kazanmış durumda. Dizide ise bitmek bilmeyen gizemli olaylara ise 3. Bölümde yenileri eklenecek.

Son dönemlerde alışılmış dizi senaryolarının dışında kendine özgü farklı bir konuyu esas alan dizinin sevenleri tarafından en çok merak edilen konulardan bir de 3. Bölümde neler olacağı. Diziyi pür dikkat takip edenler için ise yayınlanacak olan yeni bölümle ilgili detaylar şu şekilde.

Kusursuz Kiracı Dizisi 2. Son Bölümde Neler Oldu?

Bir internet gazetesinde çalışan Mona’nın İstanbul’un çeşitli, yerlerinde gelişen ilginç olayları araştırırken ev sahibi tarafından bir anda evinden atılması ile başlayan dizide olaylar Mona’nın bir olay yerinde tanıştığı foto muhabir Yakup’un ilginç şekilde ikiye bölünmüş dairesine taşınması ile başlar. Daireye taşınan Mona ise en başından beri bu apartmanda bir gariplik olduğunu sezer.

Mona apartmanın gizemini iyiden iyiye çözmeye başlar ve ortada bir ceset olduğunun artık farkındadır. Ancak cesedin yerini bulmasının gerektiğini, ancak bu şekilde gizemi çözebileceğini düşünen Mona istemeyerek de olsa garip komşularının sessizlik teklifini kabul eder. Yakup’un ise arkasından iş çevirmeyi kendisine yakıştıramayan ancak buna mecbur olan Mona ise yaptığı suç ortaklığından oldukça rahatsız olur. Fakat Yakup’un şüpheli halleri ise herkesin aklına aslında Yakup’ta mı masum değil? Sorularını getirmeye devam ediyor.

Kusursuz Kiracı Dizisi 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yayınlandığı günden beri kısa sürede ekranların en popüler dizileri arasında yer almayı başaran Kusursuz Kiracı dizisi, yayınlanan her yeni bölümü ile nefesleri kesmeye devam ediyor. Bir apartmanda yer alan ve apartman sakinleri arasında geçen esrarengiz konuların işlendiği dizide ise Mona’nın başına gelen ilginç olaylar her bölümde seyircilerin ilgisini daha da çok çekmekte. Hem Mona ve Yakup arasındaki ilişkinin hem de apartmanın garip sakinleri ile Mona’nın arasında yaşanan olayların konu alındığı dizinin ise merakla beklenen 3. Bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizi ise yayın günü olan Salı günü (bugün) saat 20:00’da ekranlara gelecek. Yayınlanan bölüm ile birlikte Mona’nın cinayetin sırrını çözüp çözemeyeceği ise merak konusu.

Sizler de konu ile ilgili görüş ve yorumlarınızı bizler ile paylaşmayı unutmayınız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.