Kardeşlerim Dizisi 63. Bölüm Kesintisiz Full İzle! 15 Ekim 2022 Kardeşlerim Son Bölüm HD Tek Parça Youtube İzle!

Kardeşlerim yeni bölümü ile pazar akşamı ATV ekranlarında olacak. Kardeşlerim 63. bölüm full izleme linkine ve 63. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte detaylar...

Kardeşlerim 63. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların ilgiyle takip edilen yapımları arasında yer alan Kardeşlerim dizisi, yeni bir bölümü ile daha seyircisinin karşısına çıkmak için geri sayıma başladı. Kardeşlerim dizisinin yeni bölümü için yayınladığı fragman, şimdiden sosyal medyanın gündemine otururken; Emel’e bir şey olup olmayacağı ise, merak konusu haline dönüştü! Peki, Kardeşlerim dizisi 62. (son) bölümde neler oldu? Kardeşlerim dizisi 63. (yeni) bölüm fragmanı yayınlandı mı, neler olacak? İşte, detaylar…

Anne ve babalarının ardından abileri Kadir’i de kaybeden üç kardeşin hayata tutunma mücadelesini konu alan Kardeşlerim dizisi, NG Medya imzası ile yeni bölümlerini yayınlamaya devam ediyor. Bu sene üçüncü sezonu ile seyirci karşısına çıkan Kardeşlerim dizisinin başrollerini; Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy ve Cüneyt Mete paylaşıyor. Senaryosu Gül Abus Semerci tarafından kaleme alınan ve dram yüklü konusu ile bir hayli beğenilen gençlik türündeki Kardeşlerim dizisinin yeni bölümleri ise, her cumartesi saat 20.00’da ATV ekranlarındaki yerini alıyor.  

Kardeşlerim Dizisi 62. (Son) Bölümde Neler Oldu?

ATV ekranlarındaki yerini en son 8 Ekim 2022 Cumartesi günü alan Kardeşlerim dizisi, seyircisi ile 62. bölümünü buluşturdu. Kardeşlerim dizisinin yayınlanan 62. son bölümünde; Ahmet Yılmaz'ın kendi babası olmadığına inanan Ömer, araştırmaya bir son vererek, önüne bakmaya karar verdi. Doruk ile Asiye, gerçekleri öğrenince bu durumu Ömer’e anlatıp anlatmamakta kararsız kaldı. Ancak, Ömer’in gerçeği bilmesi gerektiğini düşünen Asiye ve Doruk, uygun bir zaman kollamaya başladı. Ataman Koleji’nde yaklaşan sınavlar çocukların gündemini oluştururken; Gönül’e bilinen Şengül, köftecilik yapmak için kolları sıvadı ve herkesi de plana dahil etti.

Kardeşlerim Dizisi 63. (Yeni) Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı, Neler Olacak?

ATV ekranlarındaki yerini yeni bölümleri ile almaya devam eden Kardeşlerim dizisi, bu hafta 63. yeni bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Kardeşlerim dizisinin yayınlanan 63. yeni bölüm fragmanına göreyse; Sarp’ın Ömer’den intikam almak isterken, küçük Emel’e çarpması her şeyi değiştirecek. Sarp, babası Ahmet’e koşarken; Ömer, Emel’in yaşaması için çabalayacak. Akif’in Ömer’in gerçek babasını öğreneceği ve Suzan ile yüzleşeceği Kardeşlerim dizisinin yeni bölümü, bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.