Çöp Adam 11.Bölüm Kesintisiz Full İzle! 22 Şubat 2023 Star TV Çöp Adam Dizisi Son Bölümü HD Tek Parça Youtube İzle! Çöp Adam 12.Bölüm Fragmanı!

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Çöp Adam; sıra dışı bir şekilde karşılaşan, tehlikeli bir oyunun içine hapsolan Tamer ve Peri’nin sırlarla dolu hikayesini konu alıyor. 22 Şubat Çarşamba Günü Star TV'de Yayınlanan Çöp Adam Dizisi 11.Bölümde Neler Yaşandı? 12.Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Çöp Adam Dizisi 11.Bölüm İzlenme Linki Haberimizde...

Çöp Adam Dizisi 11.Bölüm STAR TV İzle! TIKLAYINIZ.

Çöp Adam 11.Bölüm Konusu;

Tamer ve Peri'nin aşkı zor bir sınavdan geçmektedir ve her ikisi de ayrı acı çekmektedirler. Ancak, ilişkilerini kurtarmak için ellerinden geleni yapmak istiyorlarsa, birbirlerine zaman ve sabır vermelidirler. İlk adım, Tamer'in Peri'nin kararını kabul etmesi ve ona saygı göstermesidir.

Tamer, Peri'nin kendisinden vazgeçtiğini düşünüyorken, Peri'nin geri dönmek için bir sürpriz planladığını öğrenmek onun için büyük bir mutluluk kaynağı olacaktır. Bu sürprizin ne olduğunu bilmeden bile, Tamer, Peri'nin geri dönmesine hazır olacaktır.

Çöp Adam Dizisi 12.Bölüm Fragmanı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.