Ego Dizisi 2.Bölüm Full İzle! 26 Şubat 2023 Ego Dizisi Son Bölüm HD Kesintisiz Youtube İzle! Ego Dizisi 3.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

FOX TV Ekranlarının Ego dizisinin merak edilen 2. Bölümü İle İzleyici Karşısına Çıktı. Ego Dizisinde En Büyük Beklentileri Evlenip Mutlu Bir Yuva Kurmak İsteyen Nişanlı Çift Olan Elif ve Erhan şok eden olayların ortasında buldu. 3 milyonluk teklifi kabul eden Erhan herkesi şok etti, Ego Dizisi 2.Bölüm Full İzle! 26 Şubat 2023 Ego Dizisi Son Bölüm HD Kesintisiz Youtube İzle! Ego Dizisi 3.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ego Dizisi 2. Bölüm Full İzle

Ego Dizisi 2.Bölüm Full İzle! 26 Şubat 2023 Ego Dizisi Son Bölüm HD Kesintisiz Youtube İzle! Ego Dizisi 3.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ego Dizisi 2.Bölümde Neler Oldu! 

Ego dizisinin ikinci bölümünde Erhan, Sibel'in nişanlısı Elif dahil tüm dünyasını riske atan teklifi karşısında şoke olur. Erhan, içine düştüğü maddi sıkıntıdan kurtulmak için, isteksizliğine rağmen Sibel'in teklifini kabul etmek zorunda kalır. Sibel ve Erhan, Antalya'da gizemli üç gün geçirdikten sonra İstanbul'a dönerler. "Buz Kraliçesi" lakaplı Sibel, Antalya lansmanında büyük bir başarıya imza atsa da Antalya'da yaşananları bir başkası bildiği için mutluluğu kısa sürer. Sibel, kariyerini ve ailesinin güvenini kaybetmeyi göze alırken Erhan, Elif'i sonsuza kadar kaybetme ihtimaliyle karşı karşıyadır.

Bu sırada Tuncay, bir oğlu olduğunu ailesine nasıl açıklayacağının derdindedir. Elif, yaşananların sorumlusu olarak gördüğü Sibel'den intikam almaya kararlıdır.

Alperen Duymaz'ın Erhan'ı, Melisa Aslı Pamuk'un Sibel'in, Ahmet Kayakesen'in, Rüya Helin Demirbulut'un Elif'in, Hülya Gülşen Irmak'ın, Derya Beşerler'in, Can Adalıer'in, Emirhan Dönmez'in, Tuna Orhan'ın, Naz Sayıner'in, Ahmet Şeninak'ın ve Erdal Küçükkömürcü'nün rol aldığı dizide.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.