Çöp Adam 12.Bölüm Full İzle! 1 Mart 2023 Star TV Çöp Adam Dizisi Son Bölümü HD Tek Parça Youtube İzle! Çöp Adam 13.Bölüm Fragmanı!

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Çöp Adam; sıra dışı bir şekilde karşılaşan, tehlikeli bir oyunun içine hapsolan Tamer ve Peri’nin sırlarla dolu hikayesini konu alıyor. 1 Mart Çarşamba Günü Star TV'de Yayınlanan Çöp Adam Dizisi 12.Bölümde Neler Yaşandı? 13.Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Çöp Adam Dizisi 12.Bölüm İzlenme Linki Haberimizde...

Çöp Adam Dizisi 12.Bölüm STAR TV İzle! TIKLAYINIZ.

Çöp Adam 12.Bölüm Konusu;

Berrin tarafından Tamer'e yapacağı sürpriz engellenen Peri geceyi tam bir kaos ortamı haline getirir.Tamer'in Ailesinden sonsuza dek uzak durmasını söylediği Peri yıkılır. Berrin kızına yaptıklarından dolayı kendini suçlu hissetse de sonunda ailesine kavuştuğu için mutludur. Berrin'in zaferiyle gururlanan Meryem, Dilber'in direnmesine rağmen teyzesinin destekçisi olur. Ahu, Selim'in terk ettiği bu durumdan hoşlanmasa da otelde tanıştığı "zengin" yabancı onun için yeni bir umut olacaktır.

Çöp Adam 12.Bölüm ÖZETİ! Son Bölümde Ne Oldu?

"Çöp Adam" 12. bölümde Tamer, Peri'nin ani bir kararla kendisini terk etmesiyle sarsılır ve durumu kabullenmez. İlişkileri yeni bir sınavdan geçerken ikisi de ayrı ayrı acı çeker. Tamer, Peri'yi geri getirmeye çalışırken, Peri'nin ona olan aşkını kanıtlaması için Tamer'e ihtiyacı vardır.

Tamer, Ahu'nun Peri'ye yaptığı teklifi Berrin'le paylaşır ve Berrin ablasının gerçek yüzünü görmeye başlayarak işleri kırılma noktasına getirir. Selim'in de sabrını tüketen Ahu, bir anda kendini yapayalnız bulur.

Tamer, Peri'nin ondan vazgeçtiğini düşünürken, Peri ona dönerek ona sürpriz yapmayı planlamaktadır. Ancak Berrin'in evliliğini kurtarmak için başlattığı savaştan geri adım atmaya niyeti yoktur. İki kadın arasındaki mücadele Tamer'e hayatının en zor günlerini yaşatacaktır.

Tamer, çok küçük yaşlardan itibaren ailevi sorunların üzerine çökerek hayat mücadelesi vermiş ama içindeki çocuğu tüm bu zor şartlara rağmen korumayı başarmıştır. Ailesi tarafından bir çocuk yurduna bırakılmış ve burada ablası Meryem ile birlikte büyümüştür. Tamer artık evli ve bir babadır. Tasarladığı bilgisayar oyunu büyük bir başarı yakalayınca bir Amerikan şirketi onun şirketine ortak olur. Tamer, ailesini bir çatı altında toplamak için Boğaz'da bir yalı satın alır. Ancak Peri ile tanıştığında özenle kurduğu denge bozulur. Hayattan vazgeçmenin eşiğine gelen Peri, bir anda kendisini Tamer'in gizli dünyasında bulur.

Çöp Adam Dizisi 12.Bölüm Youtube İzle

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.