Kızılcık Şerbeti 17.Bölüm Kesintisiz Full İzle! 3 Mart 2023 Kızılcık Şerbeti Son Bölüm HD Kesintisiz Youtube İzle! İşte Kızılcık Şerbeti 18.Bölüm Fragmanı

Cuma günleri SHOW TV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Kızılcık Şerbeti 17.bölüm izleme linkine ve 18.bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte detaylar...

Kızılcık Şerbeti 17.Bölüm SHOW TV Full İzle! TIKLAYINIZ

SHOW TV ekranlarının çok izlenen yapımlarından biri olan Kızılcık Şerbeti dizisi, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Bu hafta çok konuşulacak sahneleri ile seyircisinin karşısına çıkacağının sinyallerini yayınladığı yeni bölüm fragmanları ile veren Kızılcık Şerbeti dizisi, SHOW TV ekranlarındaki yerini almak için geri sayıma başlıyor. Peki, Kızılcık Şerbeti 17.(Son) Bölümde Neler Oldu? Kızılcık Şerbeti 18. (Yeni) Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı, Neler Olacak? İşte, detaylar…

Kızılcık Şerbeti 17.Bölüm ÖZETİ! Son Bölümde Neler Yaşandı...

Kızılcık Şerbeti'nin 17. bölümünde Nursema'nın ailesinin zoruyla kıyılan imam nikahı, Umut'u çok üzmüştür. Alev, Umut'u sakinleştirmeye çalışsa da Abdullah'ın bu nikaha onay vermesi, Umut'un büyük hayal kırıklığı yaşamasına neden olmuştur. Fatih'in bu durumu normalleştirmesi ise Doğa ve Fatih arasında yeni bir gerilim yaratmıştır. Evde Nursema'nın yanında duran tek kişi Doğa'dır ve imam nikahının iptal edilmesi için harekete geçer. Abdullah Ünal'ın evinde ise büyük sorunlar yaşanırken, Nilay hamile olduğunu öğrenerek eve neşe katacaktır.

Kıvılcım ve Ömer'in birlikte olduğunu öğrenen Kayhan'ın tepkisi, Ömer tarafından bertaraf edilir. Alev ise Nursema'nın imam nikahının iptal edilmesi için Doğa'ya yardım eder ancak hiç beklemediği bir anda Abdullah'la karşı karşıya gelir ve olay farklı bir boyuta taşınır.

Bölümde, farklı düşüncelerin ve değerlerin arasında kalan karakterlerin zor durumları devam ederken, aynı zamanda sevinçli haberler de yaşanmaktadır. Ancak herkesin hayatındaki sorunlar, mutlulukları gölgede bırakmaktadır.

Kızılcık Şerbeti Dizisinin Konusu ve Oyuncuları

Kızılcık Şerbeti, modern ve realist bir kadın olan Kıvılcım'ın, kızlarının muhafazakar bir aileyle ilişki kurmasından kaynaklanan sorunları konu edinen bir aşk hikayesidir. Kıvılcım'ın kızı Doğa, üniversitede okuduğu dönemde Fatih'le tanışarak evlenir. Ancak Fatih'in ailesi muhafazakar bir ailedir ve Kıvılcım, kızının bu aileyle mutlu olamayacağına inanır. Bu farklılıklar arasında kalan aileler arasında yaşanan zorluklar ve Doğa ve Fatih'in aşklarının üstesinden gelmeye çalışması dizinin ana temasını oluşturur.

Dizide Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz ve Tuana Gizem Uzunlar gibi ünlü oyuncular yer almaktadır.

Kızılcık Şerbeti 18.Bölüm Fragman

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.