Ego Dizisi 3.Bölüm Full İzle! 5 Mart Ego Dizisi Son Bölüm HD Kesintisiz Youtube İzle! Ego Dizisi 4.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

FOX TV'nin "Ego" adlı dizi Pastel Film tarafından yapıldı ve Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk gibi ünlü oyuncuları başrolde bulunduruyor. Dizinin ilk üç bölümü Youtube'da yayınlandı ve bu bölümler rekor izlenme sayılarına ulaştı. Ego Dizisi 3.Bölüm Full İzle! 5 Mart Ego Dizisi Son Bölüm HD Kesintisiz Youtube İzle! Ego Dizisi 4.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ego Dizisi 3.Bölüm Full İzle!

"Ego" adlı dizinin yapımcılığını Efe İrvül ve Yaşar İrvül üstleniyor ve Pastel Film tarafından yapıldı. Dizinin yönetmeni Doğa Can Anafarta ve senaristleri ise Erkan Birgören ile Tuna Görgün.

Ego Dizisi 4. Bölüm Full İzle! İşte 4. Bölüm Özeti...

Sibel ve Erhan'ın sır gibi sakladıkları üç güne ait fotoğrafların basına sızması ile zor durumda kaldıkları ortaya çıkacak. Bu fotoğrafları çeken kişinin olaylara tanık olup olmadığı bilinmiyor, ancak Sibel ve Erhan bu kişiyi bulmak için ellerinden geleni yapacaklar. Aynı zamanda, Tahir'ın Berkay'ın oğlu olduğunu öğrenmesi, aile içi dengeleri gözetmek zorunda kalacağı anlamına geliyor. Elif ise Sibel'den alacağı intikamın planlarını kurarken, Sibel ve Erhan ortak düşmanlarını ararken birbirlerine yakınlaşmaya başlayacaklar gibi görünüyor.

Ego Dizisi 4.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

"Ego" dizisinin 4. bölümünde, Elif ile Erhan nişanlı bir çift olarak karşımıza çıkacaklar. Ancak, Erhan'ın trajik bir aldanışı sonucu hayatları alt üst olacak ve ödenmesi güç bir borç yüküyle karşı karşıya kalacaklar. Borcun ödenmesi imkansız gibi görünürken, Erhan'ın patronu Sibel'in yaptığı teklif hayatlarını sonsuza dek değiştirecek. Ayrıca, başka bir olayda Erhan'ın "Ben Sanırım Aşık Oldum" diyerek aşık olduğu bir karakter ile ilgili olacak gibi görünüyor. Bu karakterin kim olduğunu bilemiyorum, ancak bu bölümde Elif ve Erhan'ın ilişkisi üzerinde etkisi olabilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.