Ömer 7. Bölüm Kesintisiz Full İzle! 6 Mart Star TV Ömer Dizisi Son Bölüm HD Tek Parça Youtube İzle! Ömer Dizisi 8. Bölüm Fragmanı!

Star TV Ekranlarında İlk bölümü ile izleyici karşısına çıkan 'Ömer' Dizisi Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır'ın başrolünü üstlendiği bir aşk hikayesini anlatmakta. Ömer'in babası Reşat karakterini Barış Falay'ın canlandırıyor. Ömer ve Gamze aşklarının karşısına çıkan tüm zorluklarla baş ederken, Ömer'in babası Reşat da bu aşkı onaylamamaktadır. Ömer Dizisi 7. Bölüm Kesintisiz İzle Full İzle! İşte Detaylar...

Ömer 7.Bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ

Ömer, yaşadığı mahallede cami müezzinliği yaparken aynı zamanda ortaokulda din dersleri vermektedir. İç dünyası zengin ve hümanist bir karakter olarak tarif edilirken, diğer yandan da azimli, dirayetli, cesur ve inatçı bir yapıya sahiptir. Bu tariflerden anlaşıldığı kadarıyla Ömer, bir yandan sakin ve düşünceli bir kişi gibi gözükürken diğer yandan da hedeflerine ulaşmak için cesur bir şekilde hareket edebilecek bir kişiliğe sahiptir.

Ömer ve Gamze karakterleri aşk hikayesi etrafında dönüyor. Ömer'in hayatı, Gamze'nin mahalleye gelişiyle birdenbire değişir ve onunla olan aşkı, karşısına çıkacak tüm zorluklara rağmen sürdürmeye çalışır. Bu hikayede Ömer'in aşkı, onun iç dünyasında derin bir yer edinmiş gibi görünüyor ve bu aşkını sürdürmek için tüm zorluklara rağmen mücadele ediyor.

Ömer Dizisi 7. Bölüm ÖZETİ!

Ömer dizisinin 7.bölümünde Reşat, Ömer'in Gamze'ye olan aşkından endişelenir ve Tahir'i o araya girmeden susturmak umuduyla Fatma'nın yanına giderek harekete geçmeye karar verir. Bu hamle herkes için geçici bir rahatlama sağlasa da Reşat'ın Erdal adlı bir doktorun Gamze ile ilgilendiğini öğrenmesi Ömer ve Gamze'yi nasıl bir yol izleyeceklerini şaşırtır.

Bu sırada sonunda iş bulan Nisa, çocuklarını kızı Emine'ye bırakmaktan endişe duyar. Çözüm arayan Nisa, ailesinin onun çalıştığını öğrenmesinden korkarak bir iş kazası nedeniyle yaşadığı yarayı saklamaya çalışır.

Reşat, Gamze'ye olası bir talip bulduğunu açıklayınca ailesi heyecanlanır. Ancak Gamze baskılardan bunalır ve Erdal'ın durumuna kızan Ömer, Gamze ile Erdal'ın fazla yakınlaşmasını engellemeye çalışır. Tüm bunların ortasında Süreyya, Ömer'i şaşırtmaya çalışsa da yaptıklarının beklenmedik sonuçları olur.

Bölüm sona ererken gerilim yüksektir ve Ömer ile Gamze'nin ilişkisinin geleceği belirsizdir.

Ömer 8.Bölüm Fragman

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.