Veda Mektubu 2.Bölüm Full İzle! 6 Mart Veda Mektubu 2.Bölüm HD Tek Parça Youtube İzle! Veda Mektubu 3.Bölüm Fragmanı İzle!

Kanal D Ekranlarının Yeni dizisi Veda Mektubu 27 Şubat Pazartesi Günü İlk Bölümü İle İzleyici Karşısına Çıktı. Başrollerde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar ve Rabia Soytürk gibi ünlü oyuncuların olduğu Veda Mektubu Dizisi 2.Bölüm İzlenme Ve 3.Bölüm Fragman Linki Haberimizde....

Veda Mektubu 2.Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ

Veda Mektubu Dizisinin Konusu Şöyle; Alanur ve Ziya'nın yıllar önce ayrılmalarına neden olan mektup, çocukları yüzünden beklenmedik bir şekilde tekrar ortaya çıkar ve genç aşıkların yolları kesişir. Bu durum, iki aile arasında bir hesaplaşmaya neden olur ve nefes kesen olaylar yaşanır. İki aile arasındaki çekişmeler, kırgınlıklar ve geçmişte yaşanan olayların ortaya çıkması, dizinin konusunu oluşturur. Bu durum aynı zamanda iki genç arasındaki aşkın da zorlu bir mücadele vereceğini gösterir. Alanur ve Ziya, tüm bu zorluklara rağmen birbirlerine olan aşklarını korumaya çalışacaklardır.

Veda Mektubu 1.Bölüm ÖZETİ

Aslı, beklenmedik bir şekilde evlenme teklifi alır ve bu durum kafasını karıştırır. Mehmet'in nişanlı olduğunu öğrenir ve eve geri dönerlerken gerilim artar. Mehmet, Aslı'yı sevdiği kızla evlenmek istediğini ve ailesiyle birlikte istemeye geleceklerini söyler. Alanur, bu duruma öfkelenir ve yıllar sonra Ziya ile yüzleşir. Aslı ise annesinin gizemli geçmişini öğrenir ve karar vermeye çalışırken, Hatice de Mehmet'i geri kazanmaya çalışır.

Veda Mektubu 3.Bölüm Fragman

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.