Çöp Adam 13.Bölüm Full İzle! 8 Mart 2023 Star TV Çöp Adam Dizisi Son Bölümü HD Tek Parça Youtube İzle! Çöp Adam 14.Bölüm Fragmanı!

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Çöp Adam; sıra dışı bir şekilde karşılaşan, tehlikeli bir oyunun içine hapsolan Tamer ve Peri’nin sırlarla dolu hikayesini konu alıyor. 8 Mart Çarşamba Günü Star TV'de Yayınlanan Çöp Adam Dizisi 13.Bölümde Neler Yaşandı? 14.Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Çöp Adam Dizisi 13.Bölüm İzlenme Linki Haberimizde...

Çöp Adam Dizisi 13.Bölüm STAR TV İzle! TIKLAYINIZ.

Çöp Adam 13.Bölüm ÖZETİ! Son Bölümde Ne Oldu?

Tamer, psikiyatristle tanıştığında yaşadıklarından Dolayı hayatıyla ilgili zor bir karar verir. Öte yandan Peri, Dilber'in ziyaretinden sonra ihtiyacı olan kanıtı elde etmenin mutluluğunu yaşasa da işler planladığı gibi gitmez. Tamer'in sözleriyle yıkılan Peri, yere sürüklendi.

Berrin, kocasına kavuşmanın mutluluğunu yaşarken bir yandan da Peri ile yaşadığı çatışma vicdanını bulandırmaktadır. Ahu, Cenk ile gizlice görüşmeye başlar. Herkesten sakladığı bu toplantılardan birine beklenmedik bir kişi katılır.

Meryem, Dilber ve Yavuz'un yakınlığından şüphelenir. Meryem'in kalbindeki şüphe ve kıskançlık, Yavuz'un ipi koparmasına neden olur. Peri'nin hayatlarından ayrılışı evdeki herkesi rahatlattı. Tam her şey ilerlerken bir gelişme binayı temellerinden sarsacaktır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.